If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
depinde de structura farurilor; la logan cu siguranta nu va fi cazul niciodata
eu mi-am pus pana la urma bixenon pe farurile stock; 35W/6000k; sunt foarte multumit;
"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
arata intr-un fel..... dar nu m-as arunca ... tot acolo ajung nu ? eu proiectoarele de ceata nu le folosesc decat daca e ceata.... iar daca imi pun cum e in imagini e ca si cum as avea angelshi nu ? uite cred ca azi trag o fuga la vaslui sa fac comparatia... daca vrei sa mergi, sau cine mai vrea sa lase un mesaj pe forum. de plecat se pleaca pe la 5-6.
apropo de angelshi... am cautat pe net si in iasi si nu am gasit decat cei facuti de conex/asam iasi care nu sunt omologati.... am vorbit cu nicu de la bras sa vad la ce pret imi poate aduce angelsi negri cu omologare.... undeva la 8 milioane zicea...
pana una alta in proiectoare vreau sa ii pun bec cu smduri 20E setul
pentru cei interesati de xenoane am sa va pun lista linkurilor si preturilor la ce am gasit eu pe net.... in cautarile mele am cautat ca xenoanele sa fie omologate CE (nu pt logan ca nu au cum)
Salutari din Bulgaria . Ce pot sa va zic sunt foarte multe loganuri pe aici......de ce? .......simplu pentru ca sunt ieftine si se pot pua si in rate si e si masina noua. Scurt pe 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Vand jante aliaj pe 15" 4x100 mm distantza dintre prezoane cu anvelope good year cu profil in V 195/50/15 la 7.5 mil sau fara anvelope la 5 mil
Detalii: YM: joker_maf_91 sau 074 25 31 600
nu se mai merge la vaslui, pentru ca vasluiul merge la bucuresti.
dupa o discutie telefonica cu raducu.... am ajuns la concluzia ca e posibil ca instalarea angelshilor astia mari sa nu imi mai ofere suficienta vizibilitate.... deci ?
A da am uitat sa atasez doar cateva fotografii de aici de unde stau Hotel National Palace.
Stiti ce imi pare rau ca atunci cand am bagat masina in curte le-am zgariat tavanul de la intrare acolo pe unde intra si Mercedesul!!!!!!!!!
Doar o simpla intrebare! Care este rostul xenoanelor ... in afara de restul participantilor la trafic care nu au folii si xenoane? Tu vezi bine, dar restul? Multi inca nu stiu ca se comuta pe faza scurta / faza lunga. Prefera sa le ridice farurile in vazduh si gata, au rezolvat problema. In afara de elemente de tunning extern eu personal nu vad rostul xenoanelor ... nu o luati in nume de rau ... e o simpla parere.
Apropo daca si-a facut cineva de curand prima revizie cat va ajuns?
Last edited by lordwolf; 6 February 2009, 20:39.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment