Intalnire LoganClub IASI

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salutare baeti cine ma poate ajuta co informatie despre o instalatie xenon daca stiti niste preturi sau de unde sa le achizitionez si eventual cu montaj

Comment

• Valyy cauta-l pe Ionut Euromarket ca el te poate ajuta cu mai multe informatii in legatura cu xenoanele!!!
      Last edited by vali007; 11 February 2009, 10:43.
      sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

Comment

• iti pot recomanda pe cineva..o treaba facuta bine..cam 500 lei te ajunge
        "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

• IS 10 LNC Facebook

Comment

• diseara sunt prezent... ioane ...te sunasem sa iti spun ca am gasit un anunt in care vinde cineva triple cum ai tu la un pret ok ... mai bun decat ai luat tu...uite link poate te ajuta http://www.loganclub.ro/forum/super_...ghlight=triple
            0.9 tce SL plus

Comment

• mersi fain
              IS 10 LNC Facebook

Comment

• dami te rog un nr de telefon sau unde pot sai contactez

Comment

• Hmm nai vazut nici o lista pt diseara ...sau pt intalnirea din cursul saptamani nu se face...
                  in fine prezent voi fi si eu diseara

Comment

• Ma bag si eu. Ne vedem diseara

Comment

• Vali vino deseara si ity dau eu un baiat care are xenon
                      ma cauti
                      IS16 CMC
                      sigpic

Comment

• Intalnire f reusita in seara asta la Iasi !!
                        Multumiri calduroase lui Marius pt suportul tehnic oferit !!
                        IS-16-GEN

Comment

• Astazi 11 februarie 2009 s-a nascut LCR (Logan Club Roman)
                          to us
                          Aici ne puteti spune la multi ani!
                          VA ASTEPTAM PE LA NOI!!!
                          sigpic

Comment

• Buna seara cam astia am fost astazi prezenti:
                            1. IS 55 GML -MIRZERO azi am fost si eu atent la ce sa discutat chiar daca a trebuit sa plec la un moment dat
                            2. IS 24 CIC -IOOON_CUG putin mai avea bmw pana la casco al meu
                            3. IS 62 BVA MURDER da da si azi am mai auzit chestii noi nu?
                            4. IS 07 RYB TIBERIU apai na daca trebuie sa dam marafeti dam ce sa facem ca doar dam cu totii
                            5. IS 16 GEN GEO79 da multumiri lui marius ca ma ajutat cu statiile astea ce mi-au intrat in sange
                            6. B 76 SBL IONUT am sa pun pana la urma folie pe capota ca toti mi-au zis
                            7. B 86 HCJ CEZAR criza frate criza
                            8. IS 05 LKG CIUCIOSU rum ruuum ruuummmm rruuuuuuuuummmmmmmm
                            9. IS 06 KBO VLAD!NHO el era colegul meu de 7 ani
                            10. SV 87 ZUG LUIGELO am sa pun si eu xenoane moft
                            11. B 48 VFY CRISTI am venit cu primii si am plecat printre ultimiii
                            12. IS 83 EMI YONUTZEL2004 apai asa am zis si eu
                            13. B 75 VNX ADRIAN da eu nu am mai zis nimik in seara asta numai v-am ascultat pe voi
                            14. IS 62 BCV JMEK nu mai mai avut loc si am lasat masina langa biserica de frica politiei
                            15. B 55 MUZ GEREMI iaca asa am aflat ca am vecini de bloc in clubul logan
                            16. IS 10 LNC EUROMARKET mai mai ia fi-ti putini atenti da ca vorbeste un om........
                            17. IS16...CMC CIPPY boxe alpine cine mai vrea 150 ron?
                            18. B 95 DET MARIUS-77 nu am avut timp nici sa ma mai barbieresc am venit direct din patut la intalnire
                            19. IS 26 STV MAUSEIN pas da da el e vecinul meu muz
                            20. IS 06 JFH VALI 007 da asigurarile mai sunt la promotie
                            21. IS 09 AMI BRAGELONE " da la master sa discutat de intalnire "
                            22. IS 30 SER SERGIU bine ai venit cei din urma vor fi cei din tai
                            Cmc le-am dat ceata la tot Podu Ros dupa cum ai observat nu?
                            sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

Comment

• Originally posted by Geo79 View Post
                              Intalnire f reusita in seara asta la Iasi !!
                              Multumiri calduroase lui Marius pt suportul tehnic oferit !!
                              Oricand cu placere pentru cei din club !

Originally posted by ciuciosu36BUN View Post
                              18. B 95 DET MARIUS-77 nu am avut timp nici sa ma mai barbieresc am venit direct din patut la intalnire
                              Sa vezi ce pat i-ti dau eu tie ! Tocmai de aia ca nu am avut parte de pat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! doar de perna
                              Last edited by MARIUS-77; 12 February 2009, 00:23. Reason: Automerged Doublepost
                              http://www.cbmania.ro

Comment

• dane..nu era de casco meu ..ca ala trebuia sa imi faca masina..dor nu il loveam eu..el se credea in "tokyo drift" ... ))

da ce ati facut in podu ros??? ca am plecat repede ..cu gandu ca poate gasesc pe drum pe careva pt un "mic antrenament" dar nimic...slabut in seara asa ...numai "soferi de duminica ") ! deci, ce ati facut in podu ros???

felicitari LCR pt infiintare spor la treaba
                                Last edited by iooon; 12 February 2009, 00:52.
                                0.9 tce SL plus

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google