Intalnire LoganClub IASI

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• DA si astazi a fost frigut dar tot am fost si am testat mai multe ba arcuri sport ba bujiile ba stroboscoape baaa....
    1. IS 58 DAB -STEEL da da bujiile is bune
    2. IS 55 GML -MIRCEA de acu ai my ride si azi ai avut si masina curatica
    3. B 76 SBL -IONUT da am sa pun si folia .....felicitari pt. janteca uitasem .....nu ai mai luat fata....
    4. B 80 KIH -ANDREI era sa incurc ...sa ma sui in masina ta in loc de kbo
    5. IS 05 LKG -CIUCIOSU da-te la oparte
    6. IS 06 KBO -VLAD 115 cp se simte frateee
    7. IS16....CMC -CIPPY tre sa iau bujii dar de unde ca nu gasesc?
    8. B 24 HCJ -CAZACU apai al fel cum sa fie?
    9. B 75 VNX -ADRIAN imi cer scuze dar nu am putut sa stau
    10. IS 09 AMI -BRAGELONE na a trebuit sa ies si eu putin la plimbare nu?
    11. IS 07 RYB -HRIBERIU azi am stat in prima linie
    12. B 55 MUZ -GEREMI sa traiasca stroboscoapele si cei ce le poarta
    13. B 71 GVE -IONUT blink - blink
    14. IS 99 VFY -CRISTI azi am venit devreme si am mai si stat pana tarziu
    15. IS 10 LNC -EUROMARKET nu au intrat banii ce sa fac?
    16. IS 62 BVA -MUTDER am suspensie sport ? am....
    sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

Comment

• bravo baieti ca ati indurat si astazi frigul....eu din pacate am avut o zi plina si cand am ajuns acasa pe la ora 19 am adormit si m-am trezit pe la ora 21 deci era prea tarziu....maine dimineata cu trenul de 6-30 plec la cluj deci ne auzim pe duminica ... va urez o saptamana frumoasa in continuare

murder-bva ce suspensii ti-ai luat????
      0.9 tce SL plus

Comment

• IRINEL:
        Interesant pentruy loganisti
        Nu stiu cu cine sa vorbesc de aia vazand ca ai propus sa imi iau ban cred ca ai putea sa faci ceva si in legatura cu o iedee a mea
        Ar fi frumos ca cei care sunt pe forum sa poata evalua masina care o are ( un evaluator online ) in functie de dotari de fabrica si dotari suplimentare , Nr de km , ani de viata , exact ca la asigurari . acolo ar vedea fiecare care vrea detalii despre valoarea masinii in orice moment .

irinel.... noi nu cenzuram idei si nici opinii contra.... dar cum ai pus pb atunci mi s-a parut ca iei in ras anumite treburi.....

in alta ordine de idei ....... propunerea ta este interesanta si am sa o postez si sa o inaintez mai departe... cred ca se poate face in prima faza cate un pool (cabina de vot) pe paginile de my ride... unde sa punem valori de la 1 la 10 si lumea sa dea o nota.... asta cu ce are acum sistemul ca facilitati.
        IS 10 LNC Facebook

Comment

• Originally posted by ciuciosu36bun View Post
          da si astazi a fost frigut dar tot am fost si am testat mai multe ba arcuri sport ba bujiile ba stroboscoape baaa....
          1. Is 58 dab -steel da da bujiile is bune
          2. Is 55 gml -mircea de acu ai my ride si azi ai avut si masina curatica
          3. B 76 sbl -ionut da am sa pun si folia .....felicitari pt. Janteca uitasem .....nu ai mai luat fata....
          4. B 80 kih -andrei era sa incurc ...sa ma sui in masina ta in loc de kbo
          5. Is 05 lkg -ciuciosu da-te la oparte
          6. Is 06 kbo -vlad 115 cp se simte frateee
          7. Is16....cmc -cippy tre sa iau bujii dar de unde ca nu gasesc?
          8. B 24 hcj -cazacu apai al fel cum sa fie?
          9. B 75 vnx -adrian imi cer scuze dar nu am putut sa stau
          10. Is 09 ami -bragelone na a trebuit sa ies si eu putin la plimbare nu?
          11. Is 07 ryb -hriberiu azi am stat in prima linie
          12. B 55 muz -geremi sa traiasca stroboscoapele si cei ce le poarta
          13. B 71 gve -ionut blink - blink
          14. Is 99 vfy -cristi azi am venit devreme si am mai si stat pana tarziu
          15. Is 10 lnc -euromarket nu au intrat banii ce sa fac?
          16. Is 62 bva -mutder am suspensie sport ? Am....
          17. B 66 bpm - vandiesel
          "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

• da am fost si eu am dat noroc cu lumea si-am plecat.eram cu consoarta si trebuia sa ajungem undeva
            Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

• o cheita pentru jantele originale de la logan are cineva din Iasi? imi trebuie pentru o ora

Comment

• hai baietii... e rost de facut parale.... are si omu nevoie de o cheita..... din cate loganuri sunt nu e nimeni disponibil ?

vandiesel eu nu o mai am ca te serveam eu
                IS 10 LNC Facebook

Comment

• am rezolvat cu degetele credeam ca e cheita ptr antifurt; dar era un simplu surub;

Comment

• Sa va treceti pe prezenta ca eu nu trec din oficiu pe nimeni ---fara suparare--- ca asa fac o prezenta la xerox si numai o semnam si gata , dar nu e chiar asa ............va astept sa va treceti fiecare din voi pe prezenta !!!!!!!!

Last edited by ciuciosu; 26 February 2009, 20:16. Reason: Automerged Doublepost
                    sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

Comment

• Ceva frumos ... poate va regasiti prin imagini. Pt cei care nu stiu anul trecut prin vara s-au facut poze exact in ideea celor postate de cei de la primariaiasi.ro, insa pe www.norc.ro gasiti mai multe orase, inclusiv iasi.
                      Attached Files

Comment

• Subwoofer Magnat trapezoidal,statie Magnat, 99% noi
                        Detalii pe eBazar Iasi: http://www.loganclub.ro/forum/micul_...267258.html#23
                        Last edited by euromarket; 27 February 2009, 03:49. Reason: vanzarile se trec doar in sectiunea eBazar Iasi...aici puteti trece ce vindeti fara pret + linkul spre postul vostru de acolo
                        sigpic

Comment

• Originally posted by ciuciosu36BUN View Post
                          Sa va treceti pe prezenta ca eu nu trec din oficiu pe nimeni ---fara suparare--- ca asa fac o prezenta la xerox si numai o semnam si gata , dar nu e chiar asa ............va astept sa va treceti fiecare din voi pe prezenta !!!!!!!!

http://www.primaria-iasi.ro/virtual_imgs/1.html
                          nu am stiut...nu am mai fost de vreo 4 luni la intalnire

Comment

• mi-au venit farurile angels.... am platit 1 milion in plus pentru faptul ca sunt omologate.... asa afirma comerciantul pe site si mi-a garantat acest lucru telefonic

am desfacut pachetul si farurile nu sunt omologate.... deci tzeapa.... cica daca nu imi convine sa le trimit inapoi cu plata ramburs..... misto mijloc de a tzepui clientii

aceeasi tzeapa am luat-o si de la xenon77.ro care afiseaza un ambalaj si primesti alt produs, ce e drept tot xenon dar nu este nici acesta omologat... deci nici pe acestia nu ii recomand.......

traim in romania si asta ne ocupa tot timpul
                            IS 10 LNC Facebook

Comment

• Rugam toti membri Logan Club sa mentioneze daca au mai patit si ei asemenea lucruri sa stim de cine sa ne ferim si cu-i merita sa facem vanzare si comenzi. Toate acestea ca sa nu patim ceea ce a patit colegul nostru Euromarket!!!

Comment

• Hihi, am reusit pana la urma sa incropesc ceva ...

>>> click aici <<<

momentan sunt disponibile sectiunile:
                                Home,
                                LoganClubRoman > Despre noi, Membri LCR, Inscrieri in LCR
                                Intalniri > Locale, Regionale
                                Forum.

Restul sectiunilor sunt inca in lucru. Sper sa le termin cat de curand.
                                VA ASTEPTAM PE LA NOI!!!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google