If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Dupa o discutie avuta la semafor cu LNC-ul am ajuns la concluzia ca trebuie sa mai cotizam cu ceva bani sa luam niste cronometre.....pentru intalniri........
asa notam pe prezenta si cat stam )
LNC-ule.....lasa burnurile .......
Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Buna seara... tin sa va reamintesc sau sa va informez ca pe data de 15 martie 2009 va avea loc a 3-a intalnire regionala din moldova ce se va tine la iasi in fata palatului culturii incepand cu ora 11 ...pt mai multe detalii consultati pagina dedicata acestei intalniri http://www.loganclub.ro/forum/treia_...9-t7448p9.html va asteptam!!!
sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
daca vreti cauciucuri vorbiti cu mine si mergem impreuna la baiat
dar numai daca vreti si aveti bani
fara smecherii
si fara figuri
adica:daca ai banii la tine le iei si te dai cu ele in curbee
ciprian de ce pui asa problema ? inainte ca cineva sa cumpere vrea niste detalii nu ? sau te-ai plictisit de noi de dat detalii ? ca si cu evacuarea........
daca e cineva interesat am de vanzare o instalatie de xenon h1 de 50w si 6000k si
un set angels eyes 2 - inele mari ca ale mele cu lumina in inele aba-xenon detalii aici http://www.loganclub.ro/forum/showpo...4&postcount=39
Salutate... tin sa va reamintesc sau sa va informez ca pe data de 15 martie 2009 va avea loc a 3-a intalnire regionala din moldova ce se va tine la iasi in fata palatului culturii incepand cu ora 11 ...pt mai multe detalii consultati pagina dedicata acestei intalniri http://www.loganclub.ro/forum/treia_...9-t7448p9.html va asteptam!!!
sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
femeilor un 8 martie tot ce va doriti si o primavara insorita! Fie ca fericirea sa se stabileasca in sufletele voastre pe o durata nedeterminata........ >< :-*
Iata si lista de astazi cu prezenta:
1. IS 49 LYN -RADU-lyn iaca asa am ramas eu fara eleron
2. IS 12 RMR -ALIN acusica vine si spoilerul spate
3. IS 08 UZY -UZY ce sa fac am venit si eu astazi dupa ceva vreme...
4. IS 06 JFH -VALI asteptam sa vii la urmatoarea intalnire cu masina noua nouta
5. IS 05 LKG -CIUCIOSU cam putini astazi
6. IS 06 YNU -TELU da cumatre am fost la nunta
7. IS 62 BCV -JMEK am mai dat azi un set de pleoape pt. faruri
8. IS 16 GEN -GEO79 a fost ok si azi dar cam putini
9. B 55 MUZ -GEREMI erau bune gumele in V dar nu au fost bani deajuns
10. IS 10 LNC EUROMARKET e frumoasa toba sport dar galagioasa
11. VS 90 DPA da am filtru aer sport
12. B 75 VNX -ADRIAN am stat azi pana tarziu cu baietii
13. IS16...CMC -CIPPY am tras tare sa ajung de la bucuresti la 9intalnire la iasi
14. B 79 ESV -LORD WOLF si eu am tras tare sa ajung la intalnire
15. IS 070766 -KAISER hai ca ma simt bine cu membrii logan club
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment