If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
cred ca ar fi indicat sa ne vedem din doua in doua saptamini pentruca multi vad ca deja sau plictisit la doua saptamini ar fi si mai multe de vorbit si sigur am fi si mai multi
cine s-a plictisit ???? ramane in picioare pe duminica asta...pe viitor o sa discutam....
ramane sa ne intalnim la agronomie direct...si dupa asta mai vedem...la ora 14....la agronomie
lista :::
1-- IS-24-CIC Ionut
2-- VS-49-LYN Radu
3-- IS-06-HVJ Petroman
4-- B-74-ZRZ Dan
5-- VS-**-*** Alin
6-- IS-22-ALC Alex
...next???
eu doar am intrebat nu am schimbat locatia - daca vreti sa fim vazuti propun sa se organizeze intr-o parcare de supermarchet de renume ca abia acolo o sa fie vazuta intalnirea si traficul e mare de exemplu Carefour, Kaufland(nicolina piata) s.a.m. - Nu? -De cate ori ai venit tu in IASI cred ca ar trebui sa se ia initiativa sa mergem macar odata toti la Vaslui poate asa spargem gheata in Vaslui si va fi un inceput si acolo(pt loganistii din Vaslui care nu au curaj sau poate nu stiu de intalnirile ce vrei sa le organizezi)
UNDE SUNTETI FRATILOR MAI E O ZI SI NU NE-AM ADUNAT NICI 10 VINE OMU DE LA VASLUI SI VOI NIMIC MAI MARITI LISTA NU STATI ASCUNSI CE NUMAI 12 SUNT IN IASI CARE AU FOST LA ULTIMA INALNIRE (daca nu va convine ora propuneti alta ora )
Loaganistilor din Iasi va tine de o plimbare la Vaslui Duminica ,haida ca si asa am promis , va tine benzina???? Sa va vad curajul.
LOGANISTILOR DIN TOATA TARA UNITI-va
Prezent si eu cu IS 29 FLY (azi le-am luat de la politie). Nu promit, dar poate mai aduc un prieten cu un Logan. Propun saptamana asta sa o lasam in Iasi, la Agronomie plus o plimbare prin oras sa mai atragem atentia (nu ar fi rele niste steaguri, stickere si fluturasi - tema de gandire) si planuim un drum la Vaslui pentru saptamana viitoare (sau cand o fi) - eu m-as baga.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment