If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
N-am ajuns azi, eram la Strunga la soacra-meaAsta e ajungem miercuri.
Ionut LNC, nu au gasit baietii decat pentru 238 mm. Imi pare rau, pentru ca as fi vrut sa gaseasca si pentru mine
Iata si o lista cu prezea de astazi!!! Da cine vrea detectoare de radar BAYTREX1015 270 RON na aci era scris
1. IS 05 LKG -CIUCIOSU azi am avut invitat de onoare pe ficior-miu
2. IS 29 FLY -FLY azi am venit dar cam putin mai mult sa va salut
3. B 76 GCX -CAT_ALEX52 da da a fost frumos si astazi
4. IS 58 DAB -STEEL daca stiam veneam si eu cu daria
5. B 55 MUZ -ZUM da eu am fost cu ciuciosu si am facut rost de 2 pungi de seminte
6. B 95 DET -MARIUS de cand eram mic mic imi place sa sug tatele dar tare frate nu gluma
7. IS 05 NSE -DABIN ne bucuram ca ai venit
8. IS 16 GEN -GEO da da am stat cat am stat dar mai si pleaca omul nu?
9. IS16....CMC -CIPPY abia astept sa vina si xenoanele pt. noua achizitie
10. IS 64 AST -ASTY noroc de ciuciosu ca si-a revenit masina mea ca era pe duca mult
11. B 78 MKO -TONY da da a fost frumos si soare
12. IS 10 LNC - EUROMARKET care vrea discuri ventilate si sport
13. B 79 ESV -LORD WORF hai ca a fost ok
14. IS 55 GML - MIRZERO hai ca eu am plecat pa
15. IS 09 AMI -BRAGELONE asa am venit eu mai tarziu era coada la frizerie
16. is 070712 -KAISER bun tv-ul nu ai treaba
sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
doru...nu nu se mai tin la palat...toate intalnirile noastre se tin la carrefour era pacurari..langa intrarea in complex .... miercuri la ora 20 si duminica la ora 15 ...
Radu chiar acu ziceam ca pe tine nu te-am trecut prezent dar nici tu nici NSE nu va-ti trecut pe lista si doar stiti ca eu nu trec pe nimeni din oficiu. Nu va suparati ........va treceti voi pe lista si totul e ok ...!!!!
Si acu cateva fotografii de astazi!!!
Intalnire interesanta ca de obicei. LNC-ule da-ne niste detalii despre discuri.
I-mi pare rau ca nu am putut fi prezent ieri, dar o sa ma revansez miercuri.
iooon_cug felicitari pt. jante. Gust si stil scrie pe ele.
O saptamana cat mai frumoasa la toata lumea!
Intalnirile se tin in era shopping park
.... miercurea la 20.00 si duminica la 15.00 dar intentionam sa schimbam ziua de duminca cu sambata si ora sa devina 19.00 .... trebuie supus la vot.....
Am vorbit cu organizatorul de la Galati - Lupu Lucian si a gasit cazare faina intr-o poienita si costa decat 100 ron pe camera.... cine doreste sa mearga sa spuna si sa preg paralutele..... important e sa se vrea si sa se anunte doar cine e sigur.... si in sensul asta am sa deschid eu lista:
Lista cazare Galati - a4a Intalnire
1. IS 10 LNC - Euromarket - o noapte in prima faza
Discuri EBC - striate cu blind holes 259x21 mm ventilate si placute EBC din kevlar si fibra de ceramica ... dar discurile se potrivesc pe dizeloase si 16v... le trimit azi la schimbat
Last edited by euromarket; 30 March 2009, 12:30.
Reason: Automerged Doublepost
O idee.............
Ce spuneti pe 11 aprilie nu face o adunare la Bucale la tuning day's.....
Eu unu vreau sa merg.Incep o lista...
1.IS-58-DAB Steel
2.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment