nu nu se potrivesc...au alte prinderi
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by euromarket View Postuuu nasol dane... trec sa te iau diseara ?
pt cine vrea xenoane ignis...
bixenon h4 35w - 6000k - 320 + tva
bixenon h4 35w - 6000k balalst slim - 400 + tva
h1 35w - 6000k - 220 + tva
h1 35w - 6000k balalst slim - 350 + tva
la aceste preturi se mai adauga cam 5 lei transport si ramburs iar comanda minima este de 10 buc.
cine vrea la bucata este tipul cu auris care a fost duminica la intalnire si are pret bun pentru noi, parca chiar mai jos decat astea ... am sa consult fluturasii din masina si am sa le postez.
Comment
-
si mie mi s-a parut de treaba baiatul si de ignisuri am auzit de bine
IMPORTANT
Incepand cu 3 mai intlanirile de la ERA de DUMINCA se vor tine incepand cu orele 19.00Last edited by euromarket; 2 April 2009, 00:51.
Comment
-
am auzit a 3a oara expresia.... dar pana la carrefour si inapoi consum x litri de gaz..... ce replica sa am la asta? evolutia cere sacrificii.... mergeti mai usor si considerati ca facem si o faleza.... nu cred ca e chiar asa departe... Sunt 12.5 km din Podu Ros de exemplu....
date fiind conditiile de fata si situatia de criza generala tin sa multumesc personal tuturor celor ce se implica si poate fac un efort sa fie prezenti la intalnirile Logan Club Iasi si intre cei ca ma stiu fie vorba, stiti ca eu le contabilizez pe toate si ma bucur pentru prezenta fiecaruia din voi si pentru fiecare zambet si moment placut ce clubul prin membrii si activitatile sale ti-l poate oferi ><
in curand miroase a workshop si a gratare
steel isi hraneste fiara cu steroizi hamel.... poate ne da si noua detalii
azi am avut printre noi un coleg mai timid de la galati a carui vizita o salutam, ocazie cu care inca odata invitam la intalnirile noastre orice membru, simpatizant sau poseor de logan/sandero
Comment
-
Despre acei steroizi aflati mai multe de aci ..............
Comment
-
ca sa il completez pe steel linkul exact ar trebui sa fie acesta:
http://www.myffi.biz/c-26-mpg-caps.aspx
pretul la o pilula e cca 8 lei si ca utilizare am inteles ca la primele 3 plinuri trebuie pus cate o pastila jumatate apoi cate una
parerea mea despre acestea este momentan una retinuta.... steel se pare ca se bucura din plin de efectele acestora.... cine stie cunoaste.... un sef de service zicea ca e recomandat utilizarea acestora la motoare imbatranite.... acum pareri pro si contra vor fi permanent referitor la orice.... decide u'r'self...
brumm brummmm
ciuciosule.... ti-ai remediat fiara ? reclamau astia ca e prea liniste in oras.... o mai ramas numai fiara aia albastra urland pe strazi.... cica aia alba e missing :P
Comment
-
si mie imi sclipeau la inceput ochii la tot felul de aditivi ptr imbunatatirea cifrei octanice sau pentru curatarea injectoarelor; din pacate nu poti fi sigur pe nimic ce se comercializeaza la noi; si eu am o retinere la capitolul asta"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
Comment
-
Nu sunt probleme , cel de la care le iau pune la un SClase de noua si nu are probleme........
asa ca am sa vad, ce vad acum , vad un consum de milioane .Ceva de genu 7,0-7,3 in oras,fata de 8,6
Comment
-
La primele doua plinuri 1 pastila jumatate , dupa care cate una...........
Comment
-
mai baieti sa scriu shi eu prezenta de pe data de 1 aprilie 2009
fara nici un fel de PaCaLeAla
01. IS 10LNC
02.IS16......CMC
03.IS27 DAN
04.IS07 RYB
05.GL75 EMY
06.IS06 LBE
07.B80 KIH
08.IS62 BCV
09.IS22 ALC
10.IS69 SNT
11.B 78 MKO
12.IS05 NSE
13.B 71 GVE
14.IS58 DAB
15.B 95 DET
16.IS62 BVA
17.B 55 MUZ
daca se EZISTA vreun fel de problem acu privire la scrierea prezentei.....
va rugam apelati de urgenta nr. de telefon Neafisat pe ecran
va multumimsigpic
Comment
Comment