Pastilele le puteti lua de la reprezentantii Hemel,sau de la mine........
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
reprezentanti HEMEL ?? pai mama e reprezentant hemel....si n-am auzit sa-mi fi zis de asa ceva...sau cel putin sa aiba produse pentru masiniMasinile au devenit ca niste accesorii de imbracaminte, fara de care te simti nesigur, dezgolit si incomplet.
ID: cipry263
Comment
-
Din carrefour am luat niste aditivi pentru benzina (la vechea masina) si chiar sunt buni. Dupa prima utilizare deja motorul nu se mai auzea asa de tare si consumul a scazut. La aditivi trebuie sa fiti atenti la ce fel de benzina se potrivesc si dozajul.E bine si un curatator de injectoare si un amsorbant al apei din rezervor si se simte o imbunatatire.
Comment
-
Vezi ca trebuie sa stie , eu de la un reprezentant Hemel le-am luat , este coleg de al meu de la servici , daca mama ta este reprezentant inseamna ca trebuie sa stie.
Comment
-
-
Ucraina , acum cat o fi de buna benzina aia.............oricum un tratament din asta la motor este bun.
Comment
-
am fost si eu la cernauti.in ucraina duminica trecuta si era cam 2lei litru de motorina ,dar cica nu e asa de buna contine cam mult sulf,dar poate de la un peco mai rasarit e mai buna. totusi chiar daca e asa proasta cum se zice de ce lor nu li se strica masinile?chiar si loganuri erau,in special taxi.
in legatura cu pompa de servodirectie mi-au schimbat-o pe garantie,plec azi acasa sa ma trag cu masina mi-a cam lipsit o saptamana
steel cunosc si eu pe cineva distribuitor hemel..e buna si la motorina?God is my copilot
Comment
-
bre voi ati vazut ce a zis kayser de noi pe alt forum ? vedeti aici http://loganclubiasi.ro/kayser
ioane bine revenishi
tiberiu sunt mortale prajiturile tale
Comment
-
Este buna si ptr.diesel .............uitativa pe site-ul ca vi l-am dat.
Comment
-
b`seara ... va recomand sa va instalati filtru de habitaclu ... nu atat ptr ceea ce face cat ptr munca si mai ales pozitia utilizata ptr a-l instala ... cred ca am slabit 2 kg stand cu capu sub bord si cu picioarele in sus
si pretu e derizoriu
ps. recuperez acum cu berevruuum vruuummmm vruuuuuuummmmmmPOC!
Comment
-
Eu am scos masina din service ...ce credeti ca avea? ,,,,,uleiul era f f f murdar .....uleiul din cutie bine inteles ...am luat 4 l de ulei esso 75W80 ....30ron litrul si acum totul e ok ..azi am lasat-o sa-i faca si schimbul ulei motor si cam asta e!!!!sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
Comment