ce modest esti ciuciosule :PP
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
ciuciuosule ... ajuta-ma si pe mine cu ceva.
planuiesc sa-mi iau o alarma *pentru cheie tip briceag , si ionut ti-a laudat alarma.
am inteles ca e undeva la 90 ron
poti sa pui un link cu cea pe care o ai tu , sau o scurta descriere cu ce stie sa faca ?!
multam .. norocsigpicSa traiasca urile , si
Comment
-
ieri am fost la intalnirea logan club de la roman unde am stat 30 minute in spate la fantana arteziana si apoi am plecat in parcate la un supermarket . Am facut si o lista de prezenta la baieti ca de obicei ----na asta e defect profesional.....
Alarrma mea ce sa zic de ea are 4 butoane unul se armeaza si se inchide centralizata ,,,al 2 lea se dezarmeaza alarma si se deschide centralizata ,,,al 3 lea se armeaza si se inchide centralizata dar cand suna alarma suna doar avaria clipind nu si sonor adica pe mute si al 4 lea buton cand apesi pe el suna alarma .. si are cheia briceag care o stiti si voi ...cica un dezavantaj e acela ca nu te poti juca cu ea de la 1 km
incerc sa atasez niste fotografii dar nu merg..................sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
Poze de la Bucuresti................
Comment
-
Fete?
Sal.
Se pare ca te-au ,,afectat,, fetele din moment ce semnul ,,INTERZIS,,cu exceptia riveranilor, a devenit cel mai mic , invizibil, pe linga 16 cmc, ziua in amiaza mare?
Oricum e OK.
Fete frumoase sunt si aici in Iasi. BAfta!Originally posted by ciprian_m View Postfrumos
dar vreau sa maimerg odata se poate?
mai mult din cauza fetelor.......erau jale
Comment
Comment