If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Da jmek nu ai nimik grav dar totusi nu doresc la nimeni!!!
ANUNT !!! nU UITATI SA VENITI MIERCURI LA PALAT LA 20.00 SA DEFINITIVAM CU LEGITIMATIILE FRT
.... daca e ocupat palatul atunci ne vedem la ERA
Last edited by euromarket; 12 May 2009, 00:47.
Reason: locatie gresita
sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Dar nu e acelasi bord de logan? La interior ma refer.
Am fost vineri cu masina in service si mi-au zis baietii de acolo ca nu se potriveste ce au ei. Si nici nu aveau filtru pt a mea, pt ca nu a fost cerut de nimeni cu PH2.
Este ceva mai mic filtrul pentru PH2.
Ai o idee cum arata? Eu spus sa mergi la Autocenter. Eu am montat un filtru de logan original de valeo dar fata bucata de plastic. Este intradevar mai mic decat varianta ce am vazut-o pe net pt ph1. E doar filtrul, fara nici o alta intaritura sau element din plastic. Incearca asa.
Daca ai fost la Dacia din Iasi colegii iti pot confirma mai multe lucruri nestiute de ei. Eu cand am intrebat de filtru au spus ca la ei nu se monteaza. O fi element de tunning?
prima impresie dupa filtru.... prea mult praf inside.... cica ramane un spatiu neacoperit de filtru, poate nu e al meu nush cum.... asa ca tot improvizatia noastra e mai buna.... cei care aveti pregatiti-va de un workshop sa le schimbam... ca s-au imbaxit
cand se face workshop ? vreau si eu sami modific grila din fata.. sa o fac sita
Si sa nu mai zic ce fata avea Madalina mea in masina duminica asta , parca am adus-o de pe front )
momolino.... pai in functie de cati se anunta.... saptamana trecuta am facut workshop si eram singurul... pana pe la 5... a stat uzi cu mine si l-am chemat eu pe mircea
lordule 826 e laseraciune decat ca 850 ron in toamna vreau sa o achizitionez si eu
Last edited by euromarket; 12 May 2009, 11:23.
Reason: Automerged Doublepost
Ai o idee cum arata? Eu spus sa mergi la Autocenter. Eu am montat un filtru de logan original de valeo dar fata bucata de plastic. Este intradevar mai mic decat varianta ce am vazut-o pe net pt ph1. E doar filtrul, fara nici o alta intaritura sau element din plastic. Incearca asa.
Daca ai fost la Dacia din Iasi colegii iti pot confirma mai multe lucruri nestiute de ei. Eu cand am intrebat de filtru au spus ca la ei nu se monteaza. O fi element de tunning?
Nu am nici cea mai mica idee cum arata.
Eu am fost in service cu problema mea (radiator, bara, proiector, etc...), la Targu Ocna, un service autorizat Dacia. Niste baieti de nota 20. Foarte multumit de baietii de acolo. Am stat tot timpul langa masina, mi-au explicat ce si cum....
Ei chiar montau filtre, numai ca pe PH2, nu au montat niciodata.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment