ce te-a apucat omule ?
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
nimic.
Pur si simplu pentru un comentariu pe care l-am facut mai sus am fost luat la rost.Imi pare rau dar nu are rost sa mai vin.A fost un comentariu facut nevinovat.Nu aveam de unde sa stiu ,dar se pare ca s-a ajuns unde s-a ajuns.Zilele viitoare voi da jos stick-erul si cam asta e.
Toate cele bune !
P.S. Toata stima si admiratia mea de acum incolo.Daca ne vom mai intalni pe strada ne vom saluta ca asa e frumos.Last edited by JmEk; 16 June 2009, 12:18.Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
-
-
nu mai conteaza.faptul este deja consumat.
ionut lnc nu are nici o vina.....doar ca pe el l-am anuntat prima data de decizia mea !!
vina nu e a nimanui.Doar ca nu e frumos sa se recurga la amenintari subite...adica subintelese.Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
-
este doar intro
nu pot pune mai mult de 10 min pe youtube
cine vrea am tot dvd-ul este la mine
are 1:30:00
Comment
-
"da`i 'nainte, lasa vrajeala!" ciuciosu stie!
multumesc azi ptr prioritate si ptr ocazia d liniuta cu breaku ala verde ca n`am vazut ce marca e [da gagica din dreapta lu' ala sarea de nebuna acolo pe scaun, ups]
mihai frumos montaju, frumos!vruuum vruuummmm vruuuuuuummmmmmPOC!
Comment
-
offffffff am reactivat posturile ca sa vada lumea despre ce este vorba... nu de alta dar nu vreau eu sa pic la mijloc.... eu am incercat sa ii explic lui jmek ca daca cineva a gresit au fost ambele parti si nici una din ele nu trebuie sa se ambaleze la modul asta si sa ia decizii radicale make peace and drive safe
cine stie cunoaste.... bravo steel
Comment
Comment