If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am vazut si eu azi filmul, si e ca de obicei super tare. Felicitari nenea' Steel !!!!!!!!!!!!!!!Sa ne traiesti bre' !
Felicitari pentru participantii la intrecerile de la Era, felicitari castigatorilor !
In primul rand mii de multumiri adresate tuturor membrilor FRT -Logan club Iasi pentru surpriza facuta mie si lui Tony si ne face placere ca v-am reprezentat si am fost singurul club din iasi strigat la microfon inafara de HP racing .
In al doilea rand multumim efortului depus de Steel ca nea filmat toata activitatea noastra de la Era , si cu toata munca lui pusa pe acest montaj la DVD care a iesit super bine FELICITARI....
In al treilea rand multumim tuturor fotografilor de acolo :TAZ , TONY , CIC pentru fotografiile postate pe forum
In al patrule rand dar nu si ultimul multumim tuturor celor prezenti acolo si pentru incurajarile de rigoare ....
Acum prezenta din seara aceasta ;
1. IS 14 YNA -GIM am revenit pe meleagurile iasului
2.IS 05 LKG -CIUCIOSU -meritul e al tuturor celor ce au participat
3. IS 07 RYB -HRIBERIU -care mai vor prajituri?
4. IS 06 LVB -REEA_ALEX -bine v-am regasit si ne mai vedem............
5. IS 58 DAB -STEEL da merge bmw-ul
6. IS 05 JXW CRISTY -da data viitoare o duc la cofetarie
7. B 95 DET - MARIUS 77 si eu am fost prezent cu inima la ERA
8. B 55 MUZ -GEREMI tu-i gurita mamei ei de cauciuc
9. 074580 -ME_CATALIN hai ca-mi pun alarma
10. IS 06 JFH -VALI007 am trecut sa va salut
11. IS16...CMC-CIPPY cine are un port-bagaj acoperit de pus sus pe barele de pe cupola?
12. IS 10 LNC -EUROMARCHET da el a fost capul (rautatilor ) cu surpriza din seara aceasta
13. B 80 KIH ANDREI da il facea pe baiatul ala la liniuta in dacia
14. IS 29 MDA -DANY MAN maiestre am uitat sa-ti dau filtrul
15. IS 29 KOD -KODRIN cine mai are ca mine asa emblema in parbriz?
16. B 78 MHX -CATALIN va uitati ? va placa nu? Si LILI si Crina dar mai mult prezenta LILI ca ea merge si la drifturi
17. B 78 MKO -TONY asa burn cu loganu e bine nu?
18. B 66 XRG -FLORINASH hai ca a fost ok
19. IS 06 KBO -VLAD!NHO nen-tu a fost prezent la datorie....
20. B 75 ZFR -BOGDAN am zis sa trec si pe la voi putin ca-mi era dor
21. IF 36 WRT -DAN mai ca dau cainele pe voi
22. IS 24 CIC IOON_CUG am plecat la MALL-MOLDOVA.............
23. IS 55 GML -MIRZERO da eu nu prea am avut activitate azi
24. IS 20 LOL -CATALIN bun taxiul merge....
25. IS 24 BMW -MAXX cane unde esti cane.....
26. IS 08 UZY -UZZY ca frumos mai arata cu folii pe geamuri si cupola
27. IS 06 HVJ -PETROMAN acusica plec in concediu
28. IS 09 AMI -BRAGELONE buna seara ca acu am ajuns..
29. IS 06 TYX -MIRCEA oare sa dau gauri pentru a prinde mocheta din port-bagaj?
30. B 98 YYL -BELGIANUL acu si masina mea are o sora pe UZY
31. IS 99 VFY -nu chiar ultimul in seara asta
32. B 99 GIX -nu ma supar ca nu ma fotografiat
33. IS 08 SFD -FLORIN eu am uitat de prezenta
In semn de recunostinta pentru performantele atinse si promovarea clubului la evenimentul organizat de HP Racing Team & Era Shopping Center & *******.ro & ARTA in data de 13-14 iunie 2008, FRT - LCI a inmanat cate o diploma de merit si un premiu simbolic lui ciuciosu - Dan Oncea si mko - Andries Antonio.
Premiul a constat intr-o sticla de sampanie fara alcool, un tricou FRT, un set de numere FRT, simbolic cum spuneam....
Inca odata cinste lor si celorlalti participanti, cameramanilor, fotografilor si sustinatorilor prezenti.
Asteptam mai multe fotografii cu ai nostri. Eu unul am inceput sa adun si sa le clasific si la urma mai facem un DVD cu ele.
In alta ordine de idei... ca e greu de scris un mail si trimis.... am facut niste formulare pentru colectarea datelor necesare realizarii legitimatiilor.
Nu uitati, cei care inca nu ati apucat, sa achitati 5 lei pt legitimatii si cotizatia de 10 lei.
lume vedeti ca am facut la sectiunea "tuning si alte modificari" niste thread-uri pe mai multe categorii...inscrieti-va fiecare unde credeti de cuviinta... tony vezi ca este si pt audio...baga diploma acolo cu 129.9 db ....e si pt jante si pt exterior si interior..evacuare...hai bagati poze...
auzi ioooane da si tu un link ca vreo 10 min am cautat si nu am gasit nimic
ps un loganist care are chef de o cafea vreo 2 ore incepand cu ora 10.30 ?
.... imi las masina la polishat si ma duc sa schimb certificatul de inmatriculare si nu vreau sa stau singur
Daca se poate am un mica rugaminte la membrii LCI, referitor la intalnirea de Duminica, 21-06-2009.
Simona , are o colaborare cu o firma de asigurari, si pentru efectuarea unui sondaj de piata are nevoie de cat mai multe semnaturi, de la persoane care au un loc de munca si platesc asigurari medicale de stat. Asa ca va rog foarte mult daca se poate, sa aducet-i Duminica si cate o copie de buletin, pentru probarea rezultatelor acestiu sondaj.
Aducet-i putina liniste in viata unui loganist !!!!!! Cei insurati stiu de ce !!!!!!!
Am un anunt de facut
Simona mea are de facut in cadrul colaborarii cu o firma de asigurari, un studiu de piata, pe un esantion de platitori de asigurari medicale la stat. In acest scop daca se poate, va rog ca la intalnirea din 21-06-2009 sa da-ti curs acestei rugaminti, aducand cu voi si o copie dupa buletin sau carte de identitate, pentru a valida acest studiu de piata.
Va multumesc anticipat !
Aduce-ti putina liniste in viata unui loganist !!! Cei cu relatii de durata stiu de ce !!!
Last edited by euromarket; 18 June 2009, 13:02.
Reason: Automerged Doublepost
auzi ioooane da si tu un link ca vreo 10 min am cautat si nu am gasit nimic
ps un loganist care are chef de o cafea vreo 2 ore incepand cu ora 10.30 ?
.... imi las masina la polishat si ma duc sa schimb certificatul de inmatriculare si nu vreau sa stau singur
Am lasat albastrita in service azi, in bucium, sper sa fie bine, duminica n-am bibiu sa ma prezint la intalnire, daca o sa ma ia careva incolo si sa ma aduca inapoi ar fi ok.
Felicitari celor care au participat/castigat sambata la era !
Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment