+BCV...ca nu am stat mult e partea a 2 a am avut niste tb
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
hi hi hi ... tare asta ioooane
vreau sa facem o sectiune de omologari unde sa punem la descarcat diverse omologari pentru MEMBRII CLUBULUI.... pentru a realiza acest lucru am sa va rog sa imi trimiteti pe mail la euromarketro@gmail.com ce omologari aveti sau sa imi dati o copie xerox......
momentan am strans omologari pt:
- jante targa (eu,zug,rmr,slb,cic,her, etc)
- jante megadrive (ciuciosu, etc)
- triple cu codul 0701 (eu,steel, etc)
- praguri bras (eu)
- jante rotel (mko)
- bi-xenon
Ar mai fi necesare:
- prelungiri spoilere
- paravanturi
- praguri pilot (muz,cmc,gix,etc)
- spoilere pilot
- pleoape
- faruri angels prima varianta (gve,lbe,zug,gix,etc)
- xenon h1, h11, bi-h4
- triple cu leduri - prima versiune (gix,lbe,etc)
si orice altceva mai aveti la indemana
Comment
-
sal
organizatori LCI uite ce mam gandit eu azinoapte cat am fost de sv.
sa vorbim cu o spalatorie auto si sa ne faca un fel de abonamente sau cartonase sau ceva pentr LCI fiind aprox 30-40 de masini inscreise la LCI poate ne face o reducere da sa mergem numai la respectiva spalatorie de fiecare data cand spalam masina.
Comment
-
am si eu o mare rugaminte la voi care sunteti draguti....care imi imprumuta si mie o statie cu frecventa civila pt 2 zile???pls pls pls care e binevoitor sa dea un beep la nr 0747014071 pls pls ciuciosule ma pot baza pe tine daca citesti asta???? imi trebe vineri noaptea si o inapoiez duminica seara.....
Comment
-
Fratilor nu am gasit unde sa postez linkul asta cu pozele care au aparut despre DACIA SUV: http://www.iasi4u.ro/primele-imagini...-cu-dacia-suv/
P.S. Mutati-l voi unde trebuie daca asa ...
Comment
-
Mai baieti mai am o mocheta de portbagaj , ptr. capotele de la portbagaj cu buton , este 20 ron cu tot cu sistemul de prindere.
Comment
-
da baieti pt cei interesati a aparut SUV Dacia, mai multe detalii si poze aveti aici : http://www.***********/noutati-auto-...velita-4612772
Comment
-
-
Prea tarziu abia acum am citit strigatul tau de ajutor cu statia si montura cu magnet e la servici ...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HEC ce sa fac asta e!!!sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
Comment