Originally posted by euromarket
View Post
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
-
Ionut, m-am uitat si in factura si in garantie, nu e trecuta omologarea. Eu am trecut cu masina exact asa cum e de ITP, fara spagi sau atentii. Imi pare rau ca cei din Iasi sunt atat de cusurgii.
Comment
-
Salut.
Cu intarziere vin cu ceva poze de la tunning. Atunci mi-am facut si bontul de pe portiera din cauza vantului. ( coborasem din alta masina care era parcata paralela cu a mea, si cu vantoasa care era, nu mi-am dat seama, portiera tocmai deschisa s-a torpilat in a mea )
Ieri dimineata mi-am gasit incuietoarea de la pasager fortata. Acum nu stiu ce sa cred. Parcasem in fata unu punct electrica, in Mircea, in fata blocului. Vazusem eu ca nu prea erau parcate masinile in ultimul timp dar nu am facut corelatie pe moment. Ma gandesc totusi, fiind la strada luminata, un hot nu ar fi dat rateu in halul ala, adica na ... Cred ca s-a incercat cu o surubelnita ceva. Sa fi facut aia de la eon vreo gluma ? Nu era mai simplu cu o zgaraietura ? ( sau or fi zis ca am prea multe si mi-au incercat butucul ca avetisment ? )
Treaba cu spalatoria suna destul de bine. S-a mai pus in aplicare ? Se ocupa cineva de asta ? Ma gandesc ca ar trebui umblat pe la cateva spalatorii, eventual daca dintre noi stim patroni de car washe ( de ex ma stiu cat de cat cu cel de la Blue car wash ) si sa tragem niste sfori pentru o reducere Logan Club.
Vali, ce achizitie povesteai intr-un post anterior ? M-ai facut curios
Ca si o ultima chestie, mi s-a dus si capatul de bara de pe dreapta. Cel de pe stanga l-am schimbat acum 3000 de km. Partea buna e ca se schimba pe garantie ca si celalalt. Sunt curios, au mai avut si altii probleme cu capetele de bara ? Sau ale mele s-or fi nimerit ceva mai firave ?
Am 33.000 km ca si idee.
Spor si sper sa ajung ceva mai des pe la intalniriAttached Files- Picture 002.jpg (41.9 KB, 127 views)
- Picture 003.jpg (39.1 KB, 122 views)
- Picture 005.jpg (45.5 KB, 120 views)
- Picture 006.jpg (45.3 KB, 118 views)
- Picture 008.jpg (40.9 KB, 17 views)
- Picture 011.jpg (55.6 KB, 16 views)
- Picture 012.jpg (30.1 KB, 12 views)
- Picture 013.jpg (30.3 KB, 10 views)
- Picture 014.jpg (28.8 KB, 10 views)
- Picture 015.jpg (30.4 KB, 12 views)
- Picture 016.jpg (41.1 KB, 20 views)
- Picture 017.jpg (50.1 KB, 19 views)
- Picture 018.jpg (41.6 KB, 15 views)
- Picture 030.jpg (77.3 KB, 12 views)
- Picture 031.jpg (76.0 KB, 12 views)
- Picture 034.jpg (59.6 KB, 11 views)
- Picture 036.jpg (60.2 KB, 8 views)
- Picture 038.jpg (56.0 KB, 6 views)
- Picture 040.jpg (65.7 KB, 8 views)
- Picture 042.jpg (41.9 KB, 9 views)
- Picture 043.jpg (48.1 KB, 8 views)
- Picture 044.jpg (65.0 KB, 11 views)
- Picture 045.jpg (64.6 KB, 10 views)
- Picture 046.jpg (54.2 KB, 12 views)
- Picture 047.jpg (38.1 KB, 20 views)
- Picture 048.jpg (36.6 KB, 19 views)
- Picture 049.jpg (32.4 KB, 14 views)
- Picture 050.jpg (27.1 KB, 11 views)
- Picture 051.jpg (27.8 KB, 12 views)
Comment
-
daca fac rost de angelshi la 100 ron vreti ? tocmai vb cu Alex Xue - producatorul lor de o achitizitie mai mare.... cica ajung la 20$ pret fob in china acum sa vedem transportul si cantitatea... eu ii spusesem initial de 3000 bucati dar am sa iau de test vreo 50 de seturi sa vedem cum ne plac nu ? ce ziceti ?
cu spalatoria e laser ideea dar problema e trebuie gasita una unde spala masina bine .... si sa aiba pret rezon... si problema e ca s-ar putea respectivul propietar de spalatorie sa ne ceara un numar minim de spalari pe luna.... cum le rezolvam ? sa spunem ca spune ca minim 200 de spalari pe luna si ma suna cu 3 zile inainte de finalul lunii si imi spune ca mai trebuie efectuate 60 de spalari... contra cost bine inteles.... ce facem ? duminica cand ne vedem dezbatem si hotaram.... dar sa pregatiti si solutie pentru ce v-am scris mai sus
o parcare pentru rotile noastre chiar nu gasim in iasi ?
Comment
-
Multumim pentru fotografii ALEX!!
JmEK bazarul e in alta parte pe forum. Fara suparare ce data trecuta !! !!
Euromarket eu as fi interesat de ce zici tu mai ales sa fie pe negru mat!!sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
Interesant pretul, om vedea calitatea. Sper sa fie negru mat cum vrea ciuciosu, dar am putea sa vb cu el sa ni le personalizeze?Eu as vrea albe in loc de negru. In ce priveste spalatoria, am vb cu un patron cel de vis a vis de PLUS, o sa-mi faca pana maine , un pret si conditiile. De spalat spala OK.Vorbim maine
Comment
-
Da, dupa mine tot la acea spalatorie auto as veni cu propunerea ( cea de vis a vis de PLUS ), pentru ca acolo am spalat masina de la inceput si pana ieri si sunt foarte multumit cat de curata iese de akolo masinuta !!! :-))
Duminica nu ajung, cu parere de rau, deoarece in ziua respectiva mai "intineresc", cu un anisor ... bafta la toata lumea :-))
Comment
-
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, laaaaaa muuuulltiiiii aaanniiii !!!!! sa ne cresti mare Tudore
Eu unul as sugera RED Hall ca spalatorie pentru ca o face impecabil... dar nu cred ca e dispus sa lase ceva la pret... are prea multi clienti..... mai asteptam propuneri.... eu unul nu am spalat niciodata acolo masina si nu stiu de ce zicea cineva ca nu au produse bune utilizate la spalat.....
asa ca spalatorie ... acum o saptamana ... pe fond de criza m-am dus in capat canta unde e si petromul ala mic si am zis ca na... sa dau un jet pe ea si niste baietii au fost super si masina a iesit fain si pareau noi si ei si patronul si poate ajungem la o intelegere si cu respectivii... cum zicem asteptam si alte propuneri
Comment
-
ioane acolo spal si eu loganelul si spala ffff bine ,dar mai este o spalatorie in dacia pe drumu care duce spre linia ferata,si stiu sigur ca acolo face contract ca a mai facut cineva,si popate ne da o reducere,ext e 13 ronLast edited by onnu_SBL; 4 July 2009, 23:55.God is my copilot
Comment
-
Pacat de ei ,aduc toate cojile Europei in tara si le mai numesc si masini tari , in loc sa pretuiasca ceva nou si ieftin facut la noi si anume LOGANUL.
Last edited by Steel; 5 July 2009, 09:14.
Comment
-
am vorbit cu alex xeu si imi trimite 4 seturi de angelshy (cum am eu) ... care vor avea pe sticla si inscrisurile E.... adica omologati, asadar pretul la prima strigare pare a fi undeva la 100 ron - mi le trimite de demo.... cine se aboneaza la ele ? mai raman disponibile 3 seturi !!! recomandare... ca sa si vedeti cu ele va trebui sa instalati ulterior xenon in ele.... cand am sa vorbesc sa ne trimita multe seturi.... cca 300 am sa le iau cu tot cu xenon.
Comment
Comment