tu daca vrei vino peste 2 saptamani..eu o sa fiu acolo maine dimineata..si dupa ce trece si sesiunea asta..o sa fiu in fiecare duminica acolo..pt cei care pot sa vina ;) ....si de asta vreau in fiecare duminca ..;) unii pot sa vina o data altii data viitoare...nu esti obligat sa vi nimeni nu e.....nu trebuie sa imi arati mie sau lumii intregi ca ai dreptate ... ...
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
nu vreau sa arat nimic ,doar ca sar putea (sigur) ca la 2 saptamani sa fim mult mai multi si ar fi si mai multe de discutat ,dar daca pui problema asa - ma retrag
intalnire loganclub duminica la ora 12 la palatul culturii
1--IS- 24-CIC Ionut
2--SV-87-ZUG Luigi
3--IS- 22-ALC Alex
4--GL-98-AGA Ciprian
next?...
Comment
-
petroman .... propun in primul rand sa nu ne purtam ca niste copii.......am vrut sa spun ca daca tie ti se pare prea des in fiecare saptaman...poti venii la 2 saptamani...nu sa te retragi ...eu am vrut sa organizam intalnirile aste ca sa formam o comunitate si sa ne imprietenim...vazandu-ne cat mai des....si nu neaparat sa vorbim numai despre masini... te rog hai sa terminam chestia asta si analizeaa ceea ce am spus..sorry daca m-ai inteles gresit0.9 tce SL plus
Comment
-
daca citeai bine vedeai ca eu eram in grafic - eu doar am spus o propunere pentru cei ce nu pot sa vina nu era o decizie(nu sunt eu in masura)- vreiam sa vad si punctul lor de vedere pentruca mie mi se parea mai OK sa fim mai multi - dar intradevar la varsta mea sunt copil
Comment
-
off topic :petroman ia uite-te la asta si zi ce parere aiAttached Files
Comment
-
. e super dar nustiu cum a scos teava de esapament - jantele fac toti banii (eu nu mi-as taia bara)Attached Files
Comment
-
incerc sa ajung shi eu maine la 12 is-10-dciym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
-
se pare ca sunt primul care posteaza dupa intalnirea nr 7.
Azi spre deosebire de celelalte intalniri a venit multa lume noua
La inceput eram 3 masinute, pe urma una cate una s-au aduna pana la un numar de 10 parca....nu am apucat sa le numar exact. Ideea e ca a trebuit sa fug putin mai repede, dupa 30 de minute, dar nu inainte sa trag cateva cadre cu atractiile zilei :IS-10-LNC si SV-87-ZUG. Acum sper sa nu se supere nimeni, si sa nu se creada ca noi restul nu avem masini de invidiat :P A mea de exemplu era lider la noroi - cam cat degetul de mult pe portiere
Atasez si cateva poze, facute mai mult pe graba. Le-am facut cate un resize, ca ocupau cate 3-4 mega fiecare...si s-ar putea sa se mai fi pierdut din detalii.
Sa imi spuneti cat ati mai stat, si ce s-a mai discutat :P
PS: Ionut a adus si surpriza: a facut fluturasi si ni i-a impartit la fiecare pentru a mai da putina vlaga comunitatii din Iasi .
Attached Files- IMG_0220.jpg (416.1 KB, 25 views)
- IMG_0222.jpg (430.3 KB, 22 views)
- IMG_0223.jpg (258.1 KB, 21 views)
- IMG_0226.jpg (235.5 KB, 29 views)
- IMG_0229.jpg (443.2 KB, 18 views)
- IMG_0231.jpg (104.4 KB, 10 views)
- IMG_0232.jpg (283.1 KB, 21 views)
- IMG_0234.jpg (249.7 KB, 12 views)
- IMG_0235.jpg (220.6 KB, 17 views)
- IMG_0236.jpg (233.2 KB, 26 views)
- IMG_0237.jpg (230.8 KB, 25 views)
- IMG_0240.jpg (227.3 KB, 18 views)
- IMG_0241.jpg (229.1 KB, 18 views)
- IMG_0242.jpg (216.0 KB, 24 views)
- IMG_0243.jpg (235.9 KB, 21 views)
Comment
-
Originally posted by morariu_alex View Postse pare ca sunt primul care posteaza dupa intalnirea nr 7.
Azi spre deosebire de celelalte intalniri au venit multa lume noua
La inceput eram 3 masinute, pe urma una cate una s-au aduna pana la un numar de 10 parca....nu am apucat sa le numar exact. Ideea e ca a trebuit sa fug putin mai repede, dupa 30 de minute, dar nu inainte sa trag cateva cadre cu atractiile zilei :IS-10-LNC si SV-87-ZUG. Acum sper sa nu se supere nimeni, si sa nu se creada ca noi restul nu avem masini de invidiat :P A mea de exemplu era lider la noroi - cam cat degetul de mult pe portiere
Atasez si cateva poze, facute mai mult pe graba. Le-am facut cate un resize, ca ocupau cate 3-4 mega fiecare...si s-ar putea sa se mai fi pierdut din detalii.
Sa imi spuneti cat ati mai stat, si ce s-a mai discutat :P
PS: Ionut a adus si surpriza: a facut fluturasi si ni i-a impartit la fiecare pentru a mai da putina vlaga comunitatii din Iasi .
asteptam si alte poze!1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
Comment