Intalnire LoganClub IASI

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Imi pare rau dar dupa ce mi-am pregatit masina si steguletele tot am constatat ca nu pot merge si facusem ros si de bani dar.............familia si darius e pe primul loc ...asa ca multa bafta si mult noroc baietilor ce ne reprezinta acoolo la suceava!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

    Comment


    • Salutari din <Italia

      Ciao el tutto ragazzi :P.Ce mai faceti baieti... am auzit ceva de pista....hi hi hi.. o mers brici loganu pana in firenzze... lejer 180 la ora numai ca incepea sa decoleze si am lasato moale.. toate cele bune si ne vedem dupa 10 august

      Vand schiuri de schior cazut in prapastie in Hymalaia :

      Comment


      • Haideti sa le tinem pumnii celor 6 masini plecate la suceava!!!!!

        Baietii cica sau descurcat bine bine mai ales tony ....felicitari intregei echipe dar sa vedem ce surprize ne mai asteapta si maine !!!!!
        Last edited by ciuciosu; 25 July 2009, 22:55. Reason: Automerged Doublepost
        sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

        Comment


        • 120000 km

          Am avut saptamana asta o experienta neplacuta la 120000 de km. Se pare ca regula de a schimba ambreiajul la 120000 se confirma, iar in ceea ce priveste pompa de apa aceasta musai trebuie schimbata la 2 schimbari de distributie(120000 km). Asa ca chiar daca financiar e cam mare efortul, e bine sa facem tot posibilul sa schimbam la km la care v-am spus , altfel ne va costa dublu manopera de demontare distributie si remontare.Vorbesc de momentul 120000 km. Asa-i Ionut?

          My Car

          Comment


          • tunins show la suceava

            dan: mai am pana acolo 22 mii :P dar cu pompa de apa pentru 200 ron eu am preferat preventiv sa o schimb chiar de la prima distributie, la 60k

            in alta ordine de idei s-a mers la suceava.... din 20 am fost muuulllttt mai putini ... asta denota cat de mult sustineti clubul..... sau poate doriti sa ramanem la un stadiu de gasca care se strange la palat si atat..... din pacate aici majoritatea decide prin faptele si actiunile sale

            la suceava am plecat din iasi ca si masini: lnc, mko, lbe, mux, pyd la care s-a mai adaudat max ca si copilot al meu.... Am fost punctuali si am prins locuri in prima linie la expo, am rezervat si pentru ceilalti colegi locuri ( cmc & gve ), cu toate ca au ajuns tarziu, in jur de 12..... iar mai pe dupa amiaza s-a alaturat si grm.

            S-au inchis cauciucuri, ascultat muzica, vizitat masini si facut schimb de experienta cu ceilalti participanti, multa distractie, cauciucuri incinse, scartzzzzzz de roti si adrenalina foarte fain.

            Este primul eveniment la care am fost desemnat cu jurizarea masinilor expuse la sectiunea tuning auto si sper ca participantii sa fie multumiti de nominalizari. Deciziile finale au fost luate impreuna cu organizatorii.

            Aici zic eu ca fritz a luat o decizie foarte potrivita desemnandu-ma pentru jurizare deoarece in viata de zi cu zi deciziile luate sunt cat se poate de obiective si nepartinitoare.... cei care ma cunosc pot confirma acest lucru.

            Una din conditiile pt nominalizare a fost participarea in abele ziele si pana la final... pacat de TSK ca a plecat prea devreme......

            La Best Car Show, nominalizatele au fost cele care au suferit modificari la: exterior, interior, audio, motorizare ( extra cp, admisie, evacuare, suspensie, franare, etc).

            La Best Exterior ca si criterii s-a tinut cont de kitul de caroserie, vopsea, jante, etc. Pentru a putea nominaliza participantii am stat de vorba cu toti cie disponibili si dispusi, chiar daca a trebuit sa trag de ei la un moment dat.

            Este primul eveniment care aduce o diploma de participare CLUBULUI nostru pentru prezenta si showul oferit ... iar aici aplauzele trebuie indeptate catre TONY si cei prezenti la expo (chiar daca au intarziat si a doua zi le-am tinut locurile rezervate degeaba)

            Cel mai bun timp al meu a fost 32.03 si 31.30 (tony la volan)... era un traseu pentru frana de mana .... care la mine nu tine... va tine in august ..... Neoficial adica in afara concursului toni a scos si 30.xx era dificil la punctul a unde trebuia un 360.

            Ca si traseu... Start - B 180 - A 360 - C - D - A 180 - Finish...Simplu dar nu tocmai...

            Mult mai simple ca cele de pe pista

            Din pacate, pentru ca am fost putine masini care ramaneau si pe a doua zi... ne-au fost oferite doar 2 camere dar in care in cel mai rau caz se putea caza 4 persoane per camera..... cazarea fiind asigurata la hotel continental.... in parcarea caruia mi-am gasit raschetata putin masina....

            La festivitatea de premiere dupa cum spuneam.... am ridicat 3 premii:
            Premiul II la proba de indemanare Tony - MKO - (I-seat 200 cp bn xx frz, III bmw 4x4 is xx pes)
            Premiul Best Autohton - EuroMarket - LNC
            Diploma pentru participare si show - FRTeam - Logan Club IASI


            Personal vreau sa multumesc celor care m-au ajutat sa imi reasamblez masina in noaptea dinaintea plecarii BRW, BLEA, MAxx, GRM, MKO.

            Multumim pe aceasta cale organizatorilor pentru invitatii si sprijinul acordat si totodata dorim sa ii felicitam pentru reusita acestuia.... Fritz 4 Tuning, Crazy Drivers, Iulius Mall

            Un lucru care mi-a placut foaaarte mult m-am simtit de-ai lor si nu stiam pe nimeni, foarte ospitalieri si deschisi organizatorii si participantii... dro tuning au fost ei putin mai cu motz la inceput (cand ne frecam cu locurile de parcare... da-te mai incolo, vino mai incoace....).... dar ulterior s-au dovedit baieti de treaba incusiv sucevenii au fost super tarii... acolo lumea mai si zambeste... pe strada ne claxonau si ne faceau din mana, la spalatorie bibileau masile sa arate bine.... foarte primitori, bravo lor !!!!!!!!!

            In luna august in suceava la carrefour se va mai organiza asa ceva .... deci pregatiti un nou set de anvelope si sambata ne vedem pe pista





            Just 4 fun

            Attached Files
            Last edited by euromarket; 28 July 2009, 00:09. Reason: update
            IS 10 LNC Facebook

            Comment


            • Adevarul

              Astăzi s-a desfăşurat cea de-a doua zi a concursului de drift, îndemânare, burnout şi car audio, care a încheiat sfârşitul de săptămână dedicat tuningului auto, la care au participat pasionaţi din aproape toate judeţele Moldovei. „ÃŽmi pare foarte rău că am ratat prima ediţie. Este un spectacol din toate punctele de vedere. Mă bucur să văd că şi românii se pricep să scoată performanţe din maşinile de serie“, a declarat Viorel Strat, student.

              Clubul posesorilor ieşeni de Dacia Logan „Furious Racing Team” a fost prezent cu şase automobile modificate atât la aspectul interior şi exterior, cât şi la partea de motorizare.

              Expoziţie de accesorii şi tuning auto

              „Maşinile producătorilor din import nu m-au surprins, dar am fost plăcut impresionat de modul în care au fost pregătite maşinile autohtone. Asta demonstrează că Dacia nu mai este Cenuşăreasa concursurilor de acest gen“, a spus Mihai Manolache, inginer. Pentru toţi iubitorii de maşini tunate, pe întreaga perioadă a evenimentului, a fost organizată şi o expoziţie cu cele mai interesante modele de maşini preparate, accesorii şi tuning audio.

              http://www.adevarul.ro/articole/suce...e-la-mall.html

              http://forum. 4 t u n i n g .ro/25-evenimente/133815-tuning-show-25-26-iulie-suceava/page-7.html - scoateti spatiile de la 4t...
              Last edited by euromarket; 27 July 2009, 17:12.
              IS 10 LNC Facebook

              Comment


              • daaaaaaaa in sfarsit si eupe acasa pe forum ca baietii!!!!!


                Felicitari tuturor baietilor ce ne-au reprezentat la suceava Atat celor ce au castigat cupe si diplome cat si celor ce i-au sustinut si incurajat!!!

                Iata si lista de prezenta de duminica de la Era
                1. B 55 MUZ -SMECHER TARE MUZ NU AI TREABA CU EL
                2. IS16...CMC -APAI EU CE SA ZIC DUPA ATATA BOUTURA.........
                3. IS 05 LKG -DACA CINEVA VREA 2 CAUCIUCURI DE FIRMA 185/65R15 PE CMC SA-L CONTACTEZE
                4. IS 69 SNT CARE MAI POFTESTE CARE MAI DORESTE...FACE BINE LA STOMAC...
                5. IS 29 KOD -O ADRESA DE MESS CEVA?
                6. IS 06 KYH -POATE ACUS AM SI EU LITERE CROMATE PE VOLAN
                7. IS 60 CEZ - DA JANE DA NU RASPUND LA TELEFON CA VREA MASINA...
                8. IS 10 LNC -ALTA-DATA O SA VEDEM CUM FACEM SA MERGEM IN NUMAR MAI MARE
                9. IS 24 BMW -HAI CA MERGE SI LOGANUL NU NUMAI BMW-UL
                10. B 78 MKO-DA EA E CAMPIOANA.....
                11. IS 11 GRM -MAI TARZIU AJUNG DAR AJUNG MEREU....
                sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

                Comment


                • felicitari baieti pt participare si mai ales pt diplome poate ne vedem miercuri...
                  0.9 tce SL plus

                  Comment


                  • Salutare
                    Nu stiu daca am postat la sectiunea corespunzatoare, ma intereseaza in Iasi unde se poate face revizie la instalatia de AC, schimbat uleiul la compresor, completat cu freon si igienizarea instalatiei (a aparut mirosul ala urat ...).
                    Multumesc

                    Comment


                    • romagradent incearca la Bras, Caremil, AutoMayer Bosch Car Service.... te costa cca 100 ron
                      IS 10 LNC Facebook

                      Comment


                      • romgradent stii ce sa faci si asa e cel mai bine ....vin-o la intalnire miercuri seara la ora 20.00 la palat si te sfatuim cum facem toti!!!
                        sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

                        Comment


                        • si uite asa se mareste gasca sigur o sa vrea multe alte schibari daca vine io am promis ca vin dupa ce o scot din reparatie dar am taiato rapid la mare
                          --------
                          euromarket (mare om) ma revansez cand ma intorc
                          --------------------
                          asa arata dupa ploaia cu gheata de la Tg.Frumos de pe 25 iunie - http://www.videonews.ro/action/viewv...-in-Tg-Frumos/
                          Attached Files
                          Last edited by petroman; 29 July 2009, 01:06.
                          Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!

                          Comment


                          • va asteptam pe toti diseara la palat ... orele 20.00
                            IS 10 LNC Facebook

                            Comment


                            • Salutare
                              Multumesc pt raspuns si pt invitatie chiar am sa trec pe acolo, sa vad cum imi permite timpul.
                              Accesul la palat in seara asta si cred pe tot weekend-ul este restrictionat pt ca sunt sarbatorile Timisoreana , chiar acum am trecut pe acolo si se lucreaza la scena.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google