Pai, am putea scrie noi cu pixu ca este inalnire in fiecare duminica :P sau cu un marker ceva
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by morariu_alex View PostPai, am putea scrie noi cu pixu ca este inalnire in fiecare duminica :P sau cu un marker ceva1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
Hop si eu cu cateva poze, majoritatea cu una dintre atractiile zilei, IS 10 LNC a lui Ionut, si una cu Alex exact cand a plecat.
Alex, de stat am mai stat pana la 15:36 (e drept, mai ramaseseram 4 si apoi 3).
Astept si eu filmuletele de la liniute (chiar daca m-am facut de rusine).
sandocann2002, noi ne intalnim la ora 12 in fata la Palatul Culturii (sa dai o roata completa prin fata palatului ca nu stam in fata, la strada). Daca nu cunosti Iasul te indrumam noi (atentie ca in weekend e inchis Stefan Cel Mare)Logan Kiss FM 1.6MPI IS-29-FLY
Comment
-
forte misto masina cea cu jantele dar se poate si mai mult (in rest bravo ca vati intilnit si ati avut si vreme buna - numai bine)
Comment
-
chiar sunt misto dar nustiu cate intalniri veti mai face acolo voi credeti ca politia nu vede asa ceva - liniutele nu se fac la locul de intilnire(nu te kk unde maninci) si ce misto vi se vad numerele de inmatriculare mai sus in poze
Comment
-
Originally posted by Gabitzu View Postchiar sunt misto dar nustiu cate intalniri veti mai face acolo voi credeti ca politia nu vede asa ceva - liniutele nu se fac la locul de intilnire(nu te kk unde maninci) si ce misto vi se vad numerele de inmatriculare mai sus in poze
Mai degraba.....gaz ars degeaba
Comment
-
mai ales cel cu visiniu alerga ca un catel dupa carute(e un loc public si daca un pensionar va toarna sa zis cu intalnirile - de ce sa nu fie civilizata doar discutii iar pentru adrenalina sa fie un loc mai retras
Comment
-
cautati si voi un loc mai retras,nu pe un drum public.
Mai ales ca liniutele se fac pe 400 m ...voi acolo nici 50 m nu aveti ...nici a 2a nu ati apucat sa dati...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment