Condoleante si Dumnezeu sa-l ierte!......
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dragi colegi de forum si prieteni de club, din pacate aseara nu am putut continua impreuna faleza, din motive care nu depind de mine. Cel putin de constient, sau mai bine zis de aluatul din care sunt facut. Eram ultima masina din coloana, iar la trecerea prin fata casei lui Max, tatal acestuia s-a apropiat de masina, mai bine zis de fotografia acestuia.................. la 5 secunde dupa am simtit ca nu mai am 185N/m, iar cei 75 cai s-au dus la pascut, ramanand doar cu o martoaga slaba si batrana. E greu sa poti intelege prin ce trece acum familia, dar poate ca e mai bine sa nu stim totul.
Comment
-
DUMNEZEU SA-L IERTE pe Max , baiat cumsecade , cu tot viitorul inainte , dar asta ne e destinul ,ce sa facem, toti ne indreptam catre un loc de care nu sa scapa nimeni.
SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI !
Vand schiuri de schior cazut in prapastie in Hymalaia :
Comment
-
azi la 11 la palat, imbracati in alb de la jumatate in sus va asteptam pe toti sa il conducem pe maxutz pe ultimul drum
multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi pentru a-l conduce pe ultimul drum pe Maxutz
in seara asta la 19 se pleaca la bicaz cine doreste.... sa vina la palat
maine la piatra de la 11 are loc evenimentul organizat de katana team constand in probe de indemnare pe circuit in poligonul celor din piatra neamt. cine doreste sa vina sa sustina cei 3 participanti logan club este asteptat acolo.
Comment
-
pt baietii buni!!!
Ce fac baieti nostri ? Ceva poze daca se poate, eu unul sunt nerabdator sa vad filmulete+poze ceva.
Comment
-
23 august 2009
piatra neamt, poligonut municipal
katana team a organizat
got skilz - indemnare
Castigatori indemnare
1 IS: bmw 4x4 - PES - HP Racing
2 IS: golf4 break - Costi - Excess Tuning
3 SV: seat - Fritz - Fritz*******
Best lap: Comanescu Costi - Excess Tuning 1.04.57
Best drift show: Razan SV - bmw
Din echipa FRT multumim sustinatorilor:
- Grm
- Cumnatul lui Ciuciosu
- Zuz - pentru provizii
Comment
-
poze de la evenimentul de la piatra neamtAttached Files- best lap time.JPG (97.3 KB, 168 views)
- castigatori 1 bmw4x4 pes 2 golf4 comanescu 3 seat fritz.JPG (98.7 KB, 168 views)
- razvan sv.JPG (92.2 KB, 151 views)
- recunoastere 1.JPG (248.6 KB, 166 views)
- recunoastere 2.JPG (272.7 KB, 157 views)
- racerii.JPG (150.4 KB, 53 views)
- pauza.JPG (119.1 KB, 48 views)
- lkg rancing.JPG (174.1 KB, 56 views)
- lnc racing.JPG (182.7 KB, 63 views)
- frt si excess tuning.JPG (143.6 KB, 67 views)
- frt nls.JPG (126.0 KB, 64 views)
Comment
Comment