va mai duceti maine la dancu la ce ora
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Buna la toti membrii clubului..Imi pare rau ca nu am mai ajuns dar am fost foarte ocupat luna asta... dar promit ca o sa ajung in curand...
Intre timp lasati-mi si mie raspuns CAT , CUM , DE UNDE , CAT MA COSTA si DACA se POATE monta un sistem de franare cu discuri pe spate (inclusiv omologarea).Am niste planuri pt loganelul asta al meu...Multumesc si toate cele bune la toti.
AM AFLAT ! Mutumesc nu mai trebuie.:P
Last edited by momolino; 5 September 2009, 14:35.
Vand schiuri de schior cazut in prapastie in Hymalaia :
Comment
-
Originally posted by momolino View PostBuna la toti membrii clubului..Imi pare rau ca nu am mai ajuns dar am fost foarte ocupat luna asta... dar promit ca o sa ajung in curand...
Intre timp lasati-mi si mie raspuns CAT , CUM , DE UNDE , CAT MA COSTA si DACA se POATE monta un sistem de franare cu discuri pe spate (inclusiv omologarea).Am niste planuri pt loganelul asta al meu...Multumesc si toate cele bune la toti.
AM AFLAT ! Mutumesc nu mai trebuie.:P
DECI ASTEPTAM DETALII TE ROG. Nu ne lasa prea mult in suspans ca nu o ducem prea bine cu inima.
Si bine ai venit pe forum Xp3RTuL@ !!!!!!Last edited by MARIUS-77; 5 September 2009, 16:00.
Comment
-
ms marius de urare ..se pare ca eram de mult dar nu prea utilizam ..promit ca asta o sa se schimbe de ... o seara buna tuturor si HAI ROMANIA :p
BUNA DIMINEATA.... V-a placut meciul aseara ?Traim intr-o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia...(B-67-XAR)
Comment
-
-
momolino..nu te amagii singur..nu se poate omologa sistemul de franare pt spate... a incercat si ionut lnc..si multi alti colegi din tara...unii au montat ..si merg fara omologare...pe barba lor...
eu sunt de parere, ca te rezolvi mult mai bine si mai sigur cu niste discuri cu un diametru mai mare ,ventilate, pefrorate(nu cu bormasina )) ) etc, pt fata, eventual si un set de etrieri de pe van sau pickup , ;) e mult mai sigur ;)
bafta baieti...ne vedem diseara..sper sa avem vreme frumoasa0.9 tce SL plus
Comment
Comment