Originally posted by huzzy1981
View Post
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
gresit cei care au plecat nu au nici o treaba cu liniutele....au plecat pt simplu fapt ca aveau alte treburi..ceea ce s-a filmat e filmat spre sfarsit...
cu ideea de azi de a se face "liniute" nu am venit eu (organizatorul) ...ci alte 2 pers...e adevarat m-am dat si eu...de ce nu...sunt adept pt fazele astea...aici cu locatia e adevarat....pe viitor pt chestii de genu o sa gasim o locatie...
PS ::pe viitor nu "va" mai aprindeti asa....si nu imi sariti in gat (cap.)mai ales daca vorbiti fara sa cunoasteti0.9 tce SL plus
Comment
-
"PS ::pe viitor nu "va" mai aprindeti asa....si nu imi sariti in gat (cap.)mai ales daca vorbiti fara sa cunoasteti"
--------------------------
cei cu tine frate de la ce teai luat chiar te simti amenintat(uitate si tu la ce fel de intilniri ai reusit sa ajungi asa atragi tu pe cineva in club
Comment
-
Originally posted by petroman View Post"PS ::pe viitor nu "va" mai aprindeti asa....si nu imi sariti in gat (cap.)mai ales daca vorbiti fara sa cunoasteti"
--------------------------
cei cu tine frate de la ce te-ai luat chiar te simti amenintat(uitate si tu la ce fel de intilniri ai reusit sa ajungi asa atragi tu pe cineva in club0.9 tce SL plus
Comment
-
Mai da ce e cu voi ? Mai ales Gabitzu. Cred ca se vede din capul locului ca nu au fost liniute adevarate. Ce tot sariti atat ? Daca ati fi venit mai la toate intalnirile, ati fi descoperit ca pe parcurs se mai naste cate o chestie, ca nu numai de discutat este loc. Au fost cateva tentative pe 25 de metri Iaca scart cu politia si cu asta . De parca s-ar fi facut mare vanzoleala. Ce tot sariti atat ? si Radu vine acum si se da in spectacol, radule, te cred ca vroiai sa vii si tu, si sigur te-ai i bagat in joc, ca asta a fost, o simpla joaca da nici sa ne iei peste picior.
Chiar m-am aprins. De parca nu ati fi de-ai nostri. O simpla avertizare sau mai mult venita ca un sfar ar fi fost deajuns.
Gabitzu, pt mine ai fost cea mai mare dezamagire pana acum cu posturile de mai sus.
In rest....ce sa mai zic, nu mai zic nimic.
LE: dupa ca m-am mai calmat cat de cat ... Fratilor, hai totusi sa nu degeneram in altceva si sa devenim ca cei de pe *********, artagosi si repede sa sarim la gatul caprei vecinului. acum cand totul merge din ce in ce mai bine incepem sa ne inraim ? Uite, propun ca data viitoare sa bem un paharel de sampanie cu totii, ma ocup eu de asta, de dragul prieteniei, ok ?
Comment
-
Pai poti sa ma provoci, dar nu cred ... ca inca nu stiu sa le fac de pe loc, si de asta am sa te iau in dreapta sa imi explici mai intai, si pe urma mai vedem ;))
Ideea e ca as vrea mai intai sa ii fac o prima revizie si pe urma o sa am verde la forjat
Uite ionut, daca se tine vreme frumoasa, hai sa gasim din timp o locatie. Ne intalnim la palat si pe urma mergem si dam viteza pe undeva
Comment
Comment