Intalnire LoganClub IASI

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• happy birthday, CMC;))
    multa multa fericire, sanatate,realizari si sa ti se indeplineasca toate dorintele><

Comment

• la multi ani CMC

vand cd-player SONY gt222 pret 300lei plus telecomanda 50lei negociabil

/Radio CD/MP3 Player compatibil: CD / MP3 / WMA amplificator S-MOSFET putere RMS: 4x25W putere Max: 4x45W convertor D/A pe 24 biti raport semnal/zgomot: 120dB raspuns in frecventa (CD):

Comment

• ce tare a fost asta!
        Parca e bancul ala cu Bula cand a dat anunt la ziar ca a murit Strul si vroia sa faca anuntul cat mai scurt ca sa fie ieftin. Dar la ghiseu i-a zis ca se taxeaza oricum cate 5 cuvinte odata asa ca Bula a dat anuntul: Strul mort. Vand Dacia Logan.

La multi ani Ciprian!
        http://www.imbunatatiri-logan.weebly.com

Comment

• CMCLa Multi Ani Si La Multi Bani!
          http://www.loganclub.ro/forum/my_ryd...ko-t16030.html

Comment

• multumesc baieti si FETE
            sa ne vedem diseara cu bine
            sa va Domnul Dumnezeu si voua ceea ce imi doriti voi mie
            numai bine vam pupat
            sigpic

Comment

• ne vedem acolo ... ca eu ma plictisesc acasa...ma duc mai devreme cred)..LA MULTI ANI CMC-ULE :d
              Traim intr-o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia...(B-67-XAR)

Comment

• Scuzati baieti pt neprezentza de azi ,da am un motiv foarte intemeiat "AM DE INVATAT" sper sa termin si eu scoala !! Cred ca am sa raresc prezentza pana iau carnetul !! Si ionutz (lnc) sa nu uiti daca ai nevoie de mine te ajut !! LA multi ani !!! cipryy (cmc) sa ai tot ce ati doresti masini banii si femeii !!!

Comment

• am inteles vlad ... spor la invatat si speram sa te vedem cat mai repede si bucuros :P...
                  Acum .. am si eu o intrebare ..
                  diferenta dintre remaparea de la Dimsport si cea de pe http://www.imbunatatiri-logan.tk/ .... in afara de bani ... ca pe dimsport e 150 de euro si pe celalalt e 200 RON ..ms anticipat de raspuns
                  Last edited by Xp3RtuL; 16 September 2009, 22:06.

Comment

• Sa ne traiesti Ciprian !!! Ai mai imbatranit inca un anisor ... "golanule" :-))
                    http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ul_meu-t22912p3.html

Comment

• nu ste nimeni?

Comment

• la dim sport nu e 150 euro..e 150 ron parca..vezi ca ciuciosu ar putea sa iti raspunda la intrebare el a avut prima data remapare de la ciprishor si acum are de la dimsport...
                        0.9 tce SL plus

Comment

• Pompa de apa

Pompa de apa , made in Spania, 90 de ron, pentru 1,4 si 1,6 marca Dolz, valeo 170 ron, QH(anglia) 140 ron.

Originally posted by euromarket View Post
                          am vorbit de pretul pt distributie cu tot cu revizie la benzinare si cica ar ajunge la
                          auto moldova cca 1450 ron - fara pompa de apa
                          bras cca 1200 ron - fara pompa de apa

zicea geo ca la caremil ar fi 800 ron..... eu unul nici nu ma chinui sa dau un telefon sa vad pretul... anul trecut au cerut 1600 pe distributie

Bras
                          reglaj culbutori - 90 ron - pt cei interesati
                          reglaj lumini - 10 ron
                          reglaj proiectoare - 10 ron

pompa de apa - se schimba doar daca este necesar.... una originala este cca 250 ron una englezeasca este max 150 ron... ideea e ca daca ti se strica ulterior platesti iar manopera pt desfacerea motorului... cca 900 ron

sambata se merge la antrenamente pe pista pentru doritori .............. .... Sa va luati 15 litri de benzina si gume pe fata
                          Last edited by gold8xspeed; 17 September 2009, 00:10. Reason: greseala spania in loc de germany

My Car

Comment

• Da e adevarat prima remepare am dacut-o la ciprisor si am fost primul ce si-a facut la el si am fost super multumit de ia dar de 2 luni au aparut cei de la dimsport si am zis sa incerc si remapare lor si sincer nu sunt imbunatatiri!!!Acum tot la ciprisor am sa ajung sa ne mai jucam putin cu mapa lui cea noua care e probabil mai buna ca toate ...o sa o montam pe asta noua si o sa va transmit rezultatele dar eu zic ca o sa fie cu+++++ mult!!!
                            sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

Comment

• Mapa

Mapa noua e super, eu o am si v-am spus de dyno, 82 cp
                              Mentionez ca nu am bujii extra, totul e stock.
                              Originally posted by ciuciosu36BUN View Post
                              Da e adevarat prima remepare am dacut-o la ciprisor si am fost primul ce si-a facut la el si am fost super multumit de ia dar de 2 luni au aparut cei de la dimsport si am zis sa incerc si remapare lor si sincer nu sunt imbunatatiri!!!Acum tot la ciprisor am sa ajung sa ne mai jucam putin cu mapa lui cea noua care e probabil mai buna ca toate ...o sa o montam pe asta noua si o sa va transmit rezultatele dar eu zic ca o sa fie cu+++++ mult!!!

My Car

Comment

• ati fost la dyno??? .. ..stiam de tony ca s-a dus si i-au iesit 81 daca nu ma insel...
                                0.9 tce SL plus

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google