Intalnire LoganClub IASI

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mie imi place....se precizeaza tot ce se va intampla..dar buba e alta..icape in 20-25 secunde????
    0.9 tce SL plus

Comment

• Cu parere de rau va anunt ca nu mai reusesc sa ajung la suceava, a intervenit ceva, multa bafta si drumuri bune.
      http://vladderdeicea.wordpress.com/

Comment

• vesti bune

pentru 2 castigatoare de la grupa FEMINA am obtinut ceva surpriza oferit de Katty Fashion - productie garderobe dama

de ce nu mai vii grim ?????
        Last edited by euromarket; 25 September 2009, 13:01. Reason: Automerged Doublepost
        IS 10 LNC Facebook

Comment

• cine a mai ramas pt suceava ?4 sau 5....
          ionut..sunam pt rezervare acolo?

Comment

• am confirmarea pentru 8 volane (simulatoare pc cu pedale) pt priemiul 1 si 1 pt tuning plus 6 kituri de mouse optici cu pad - ceva mai deosebit pt domnisorele .... asta de la My Hardware

am vrobit si cu alexandra lowerboy si va vorbi pentru solar tot pentru domnisorele:
            2x premiul 1 .... 6 sedinte solar
            2x premiul 2 .... 4 sedinte solar
            2x premiul 3 .... 3 sedinte solar
            restul participantelor 1 sedinta solar
            Last edited by euromarket; 25 September 2009, 13:23. Reason: Automerged Doublepost
            IS 10 LNC Facebook

Comment

• am facut rezervarea la pensiune..ne asteapta maine..nu este nimic inclus .. mic dejuns..pranz sau cina..contracost...

Comment

• seful alexandrei a confirmat sponsorizarea
                IS 10 LNC Facebook

Comment

• acumulatori pt aparat foto poate dona cineva pt astea 2 zile ?

Comment

• Sunt mai multe motive, vorbim cand ne vedem, am vrut doar sa anunt ca sa nu ma treceti pe lista.
                    http://vladderdeicea.wordpress.com/

Comment

• mi se pare super spot-ul ionut...ion o ajuns alea????
                      Traim intr-o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia...(B-67-XAR)

Comment

• va prezint forma finala a afisului
                        singura modificare va fi tabela sponsorilor si partenerilor care vine actualizata.
                        Attached Files
                        IS 10 LNC Facebook

Comment

• Super textul pt spotul audio, super afisu, super premiile.Bravo Ionut!

.......super sprijin pt S
                          http://www.loganclub.ro/forum/my_ryd...ko-t16030.html

Comment

• imi place afisul..e super tare ...nu stiu sincer ma asteptam sa pui un logan in locul la masina straina da tu stii mai bine ;))..week-end placut la toata lumea

Comment

• Salutari! Se anunta cineva pe Copou azi?
                              Respecta omul inainte sa ceri respectul sau!

Comment

• de obicei lumea se aduna pe copou in fiecare seara ... la stadion ;))

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google