initial nu am vrut sa rasp aceleie replici dar vad k s-a ajuns mult prea departe...desi nu ar fi trebuit ..ceea ce EU am spus nu a fost decat sa citez vorbele baietilor...imi cer scz pt rain si celelalte loganiste,eu nu cred k v am jignit cu absolut nimic!iar dak in opinia ta am facut acest lucru ..chiar IMI CER SCZ ..nu a fost nici pe departe o lauda sau alte chestii de genu asa cum eu am fost acuzata! cred k va agitati prea mult pt NIMIC CHIAR PT NIMIC ..Se cunoste ca acest lucru e specific femeilor...in rest toata atentia supra EVENIMENTULUI k asta e prioritatea in mom de fata nicidecum care e prima blonda ,bruneta, loganista sau "neloganista"!!!!!cum ziceam tipic feminin si atat!
have a nice day boys! :*:*:*:*
aa si apropo cu ideea de politica sa stii k e una ff ok ,zic eu ..dak e ceva as avea pe cineva in PDL- poate poate..acum vedeti si voi ..ionut..lumineaza ne si pe noi))))
have a nice day boys! :*:*:*:*
aa si apropo cu ideea de politica sa stii k e una ff ok ,zic eu ..dak e ceva as avea pe cineva in PDL- poate poate..acum vedeti si voi ..ionut..lumineaza ne si pe noi))))
Comment