sunt surioara
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
haideti sa va spun putin programul de astazi, care se va repeta si maine...+ realizarile de astazi :
m-am trezit la 9 ...
am vorbit la telefon cu ionut_lnc la ora 10-30
la ora 11.15 ne-am intalnit -> si am inceput sa colindam...pana la ora 20 cand am ajuns acasa
am fost in urmatoarele locuri..sper sa imi amintesc :
-primarie(registratura)
-radio iasi- ne va promova in emisiunea sportiva(Gheorghe Soana)+ne baga intr-o editie a emisiuni sa vorbim despre eveniment(emisiunea de sport prezentata de Gheorghe Soana) + spotul publicitar
-Bosch - asteptam raspunsul final
-Iasisting -asteptam raspunsul final..(dar au parut foarte dispusi sa ajute, si sa asigure si partea de protectie impotriva incendiilor + premii in stingatoare)
-salon solar -au oferit sponsorizarea(acceptul)
-salon Sei Bella- asteptam raspuns
-topgear - inca in tratative(ma abtin)
-PIM - ofera sponsorizare (aproba cererea facuta)
-pompieri- era inchis ...programul era pana la ora 16 si noi am ajuns la 16.20
-triorom - au amanat
-spalatoria red hall... nu am gasit pe cineva ca sa vorbim
-inca un coafor, salon de bla bla bla (nu mai retin numele) asteptam raspunsul...
si cam asta a fost ca deja se facuse ora 20
Ps- a mai fost ionut undeva dar nu stiu unde , in timp ce eu era sa rezolv cu radio Iasi... a durat cam o ora...asa ca mai sunt cativa sponsori
timp acordat intregii actiuni =9 ore
benzina consumata aproximativ 12 litri
+ telefoanele date
asta e asa ca sa va faceti o idee despre eforturile pt a strange cativa sponsori , si cam ce trebuie sa indurii (ex- umilinta de la topgear)
PS 2: Va rog, cei care doriti remapari de la dimsport iasi, sa mai asteptati putin.Pt a se clarifica cateva chestii.Nu ca va imbulzeati toti acum la remapari, dar in cazul in care cineva vrea, sa nu spuna ca nu stia Asa ca mai asteptati putin pt remapari
sa ne vedem cu bine
PS 3: nu uitati ca intalnirea de maine seara se tine la ERA tot la ORA 20...Last edited by iooon; 6 October 2009, 23:36.0.9 tce SL plus
Comment
-
imediat trebuie sa vina si actele de la POLITIA RUTIERA si sper odata cu ele si SERVICIUL DE AMBULANTA IASI
da sorinush..pana dupa zilele iasiului intalnirile se vor tine la ERA si miercuri si duminicaTraim intr-o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia...(B-67-XAR)
Comment
-
Iata si prezenta din aceasta seara!!!
1. IS 24 BMW MAXX –“IACA ASA BAT CAPRARII”
2. IS 05 LKG CIUCIOSU- DA-MI SI MIE O TIGARA
3. IS 08 SFD FLORIN –VREAU UN MOTOR PE BENZINA SUPER MARE…
4. IS 08 EXZ ALLEXZ –SI EU UNDE PARCHEZ LA EVENIMENT?
5. B 80 KIH IBA- SMECHER LA SPONSORIZARE
6. IS 04 KCG BRW –SCRIE AIA SI APOI VIN EU CU PROPUNERI
7. IS 07 RYB HRIBERIU – PARAVANTURI MAI AI?>
8. IS16…CMC CIPPY –VIN EU CU BAIETII SI CINE NU AU PLATIT …AFARAAAA…
9. B 76 SBL IONUT- CINE VREA IN PARCARE….DUPA MINEEE
10. IS 05 TJK SORINA –ACUSICA TREBUIE SA FAC ROST DE 2 GUME
11. IS 60 CEZ CEZAR –JANE DA PLANETERA MEA?
12. IS 22 ALC ALEX –EU UNDE TAI IARBA?
13. IS 24 CIC IONUT-NU STAI LINISTIT NU MI-E FRIG
14. IS 62 BVA MURDER- MUFA MUFA AM UITAT-O
15. B 84 HDX PETRONEL –DA POATE VREAU SI EU PE TRASEU LA ASEZAT
16. B 98 YYL BELGIANU –CU SABIA AM IESIT ASEARA LA MASINA
17. IS 06 KBO VLAD!NHO –AM SA PUN MANA SA INVAT
18. IS 10 LNC EUROMARKET –BAI DA EU VORBESC SINGUR?
19. IS XX CAR SORINA –CIAOOO CE FACETI?
ps. prtezenta nu se face prin telefon si nu se trec masini la prezenta din oficiu ..sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
In cazul in care in timpul probelor ce se vor desfasura va fi nevoie de comunicare cu masina care concureaza aceasta va fi asigurata prin montarea rapida unei statii radio.
Fiecare cu ce poate si totul incepe sa prinda contur.
Comment
-
Ne-a Dane permanent esti binevenit si asteptat cu noutati aici pe forum!!! Chiar ne-ai lipsit si Alex la fel dar ce sa facem asta e mai sunt si altele de rezolvat ..te intelegem!!!sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
Comment