If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@euromarket: Multumesc, dar m-ai plimbat un pic acum 2 duminici ... am vazut si ieri la intalnire ca ai garda la sol extrem de mica - mi s-a parut ca se comporta OK.
am mers azi cu un coleg de forum ce are H&R - m-am convins ca nu asta cautam.
Eu cred ca totusi voi merge pe Weitec - cica sunt si mai moi.
da reea te asteptam cu cea mai mare placere daca vrei sa viii ........:P duminica de obicei ne intalnim la 11.30 la palat ...daca se schimba ceva vom scrie pe forum .... noaptre buna
sambata ..scuze :P
Last edited by Xp3RtuL; 23 October 2009, 02:59.
Reason: Automerged Doublepost
Traim intr-o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia...(B-67-XAR)
week-endul asta vom incerca sa facem 2 serii de antrenamente pentru cei care vor sa participe la eveniment si au toate taxele catre club platite la zi ... Mult succes tuturor.... o seara buna
putin offtopic ... LA MULTI ANI SORINUSH....
CASA DE PIATRA TUDOR SI ZUZA ... Imi pare rau ca nu pot veni da is de munca si is singur cu o gramada mare de treaba ... imi pare rau ...
De la Razvan BRW:
Imi cer scuze baietilor de la Excess pentru intamplarea din asta, lipsa de comunicare duce la probleme, speram sa nu se mai intample.
Pentru cei care aveau programat sa vina maine (duminica 25.10.2009) in Dancu nu mai este valabil; se va reveni cu detalii.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment