Avand in vedere cat de devreme e ... eu am sa zic PAS pentru ca is la munca ... Imi pare rau ..oricum have fun to all
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sorina, steel sau cine se ofera voluntar azi
ai imagini in filmuletul pe transfer .ro
imaginea cu afisul este aici: www.urbanracing.ro.im/afis.jpg
si foloseste si imaginea cu sponsori:www.urbanracing.ro.im/s.jpg sau www.urbanracing.ro.im/sponsori.jpg
sunet folosesti pe cel de la www.rpi.ro/print/frt.mp3
ca dimensiune 700x522 sau ceva la modul ....
faceti ceva la viteza si puneti-l pe transfer si dati-mi link sa incepem si cu video pe piata plssssssssssssssssssss
Comment
-
Anunt
FRTEAM--Logan Club
maine 31.10.2009 ora 08.00 dimineata ne intalnim la palat sa mergem la cauciucuri relatii 0752064611
Cine are sprayuri cu vopsea? nu conteaza culoatrea --deschise la culoare sa fie ...poate sa fie si inceput ...nu conteaza doar sa fie pentru marcat niste puncte pe asfalt....tot maine sa le aduca!!!
Nu uitati cu voi la palat sa va luati si palmare sau manusi !!!!!!!!!!sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
Anunt
FRTEAM--Logan Club
maine 31.10.2009 ora 08.00 dimineata ne intalnim la palat sa mergem la cauciucuri relatii 0752064611
Cine are sprayuri cu vopsea? nu conteaza culoatrea --deschise la culoare sa fie ...poate sa fie si inceput ...nu conteaza doar sa fie pentru marcat niste puncte pe asfalt....tot maine sa le aduca!!!
Nu uitati cu voi la palat sa va luati si palmare sau manusi !!!!!!!!!!sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
promo-frt
ps: am si eu 3 spreiuri unul albastru si 2 argintii
Comment
-
Important
sambata 31 octombrie se face sedinta pt impartirea sarcinilor la organizarea evenimentului.Intalnirea este in Carrfoure Era la ora 19. Avem o lista de 27 persoane care trebuie sa fie prezente si rog sa se transmita intre noi prezenta obligatorie.
Petronel HDX
Tony MKO
Ciprian CMC
Bogdan MUZ
Andrei XAR
Fanica KBO
Ionut SBL
Ionut CIC
Mircea GML
Florin SFD
Tudor GCX
Tudor UXA
Teo KIJ
Momolino AYA
Razvan BMA
Catalin MHX
Uzy UZY
Vlad FAV
Vicu BAC
Mihai CMM
Iustin APY
Sorina TJK
Teo ZUZ
Andreea reea
Bogdan BCV
Ciuci LKG
Ionut LKG
Razvan BRW
scuze oboseala................... Ionut LNC nu LKG
Comment
-
Eu nu ar trebui sa fiu , sa pe mine ma-ti dat deoparte ;)
Comment
Comment