If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Lista celor care vor veni sambata:
1: VS 49 LYN
2: IS 24 CIC
3: 24-REG
4: 81DIK
5: 06-MAK
6: 81-HUT
7: 98-AGA
8: 09-DEM
9: 67-EKW
10: 63-HER
11:cine o mai vrea sa vina ne gaseste acolo
Hi hi, abia acum am aflat. Vin si eu numai ca probl e ca de la 2 tre sa fiu la munci...care e pe langa bazar, deci ar trebui sa stau vreo 45 de minute. Abia astept. Uite, poate ne organizam mai bine si iese ceva mai tare data viitoare
Idei ar fi, daca sunt oameni :P
Hi hi, abia acum am aflat. Vin si eu numai ca probl e ca de la 2 tre sa fiu la munci...care e pe langa bazar, deci ar trebui sa stau vreo 45 de minute. Abia astept. Uite, poate ne organizam mai bine si iese ceva mai tare data viitoare
corect..daca ne intalnim..si discutam ,data viitoare.. poate sa iasa ceva super...acum numai sa vina cati mai multi...va astept...noroc...
daaa multumim celor care au venit astazi si speram ca data viitoare sa se adune mai multa lume...abia astept sa apara pozele...pacat ca ne`au dat eject din parcare d la cug da ne`am descurcat noi... cu cine tre sa vorbesc de stickere? sau face cineva o comanda mai mare?
daaa multumim celor care au venit astazi si speram ca data viitoare sa se adune mai multa lume...abia astept sa apara pozele...pacat ca ne`au dat eject din parcare d la cug da ne`am descurcat noi... cu cine tre sa vorbesc de stickere? sau face cineva o comanda mai mare?
Felicitari pentru reusita...cati ati reusit sa va strangeti?cum a fost?de cev-au gonit din parcarea de la Fortus si cine?
Multumim ciprian...ne-am strans 7 si chiar a fost frumos....ne-au fugarit niste paznici....au zis ca e parcare privata si nu avem voie....Dar ne-am descurcat noi
Pai iaca s-a intamplat si la Iasi mai cu sfiala mai cu stangeri de inima sau adunat 7 loganuri dar asta nu este tot mai trebuie.........asa ne vom face vazuti si respectati .
Si asta este o masina si chiar ffbuna cu mici exceptii dar asta este suntem Romani , invatam noi pana la urma .
Asa ca "sa strangem hora mare cat Logan e in floare"
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment