If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
... suspensiile stock de Logan sunt numai bune pentru Iasi-ul atins de "marea asfaltare" - care va mai dura macar 6 luni (ca apoi s-o ia de la capat...)
Buna ziua domnilor.
Am vazut acolo baieti care filmau toti participantii .. antena 1 parca ssau nu stiu exact cine era cu camerele ...
Daca stie cineva unde pot sa gasesc filmuletul de la clasa medie urban IS-85-BLA, rog un link.
Multumesc frumos si o zi placuta tuturor.
Last edited by BogdanBla; 4 November 2009, 16:41.
Reason: eehh :)
Filmari au fost si se vor prelucra ... dar cu parere de rau va spun ca o sa mai dureze.....probleme tehnice si personale ......... am un deces in familie si trebuie maine (joi)sa merg la mormantare si dupa aia vineri sunt de serviciu .........sper ca duminica la intalnire si apar cu ceva frumos ca sa ramana ca o amintire frumoasa...........asa ca nu ma injurati.
Imi exprim si eu parerea, cam tarziu, in legatura cu evenimentul de la Era:
aspecte pozitve:
-s-a reusit strangerea un colectiv unit dispus la munca
-fiind primul eveniment organizat de frt (excess nu stiu daca sunt la primul) am iesit bine, ne-am facut iesirea cu brio
-publicul a stat pana tarziu si am auzit numai lucruri bune despre eveniment, chiar de la spectatori
- cele doua trasee pe care participantii s-au dat concomitent au reprezentat o noutate, deasemenea si pauzele in care au fost drifturi si clasa pentru soferite;
- prin fondurile stranse la eveniment pentru proiectele in demers am aratat ca se poate realiza colectarea unei sume de bani ce va fi folosita pentru ajutorarea semenilor nostri; imi permit sa il citez pe presedintele FRT,: "Toti am fost copii si toti vom ajunge batrani"
@ personal: fiind prima mea participare la o competitie de acest gen, am reusit sa ma distrez si sa conduc relaxat, normal; m-a bucurat enorm faptul ca a venit mama lui Max si macar pentru un moment nu s-a simtit singura....
as puncta si cateva aspecte care nu mi-au placut: cu cauciucurile si depunctare cred ca se stie; la fel si cu premierea care a intarziat pentru ca nu au fost persoane suficiente care sa ocupe de acest capitol, iar un lucru personal a fost dovada de neintelegere primita de la cativa colegi de echipa; se dovedeste ca frigul, foamea, oboseala schimba radical unii oamenii; caracterele puternice au iesit in evidenta...
Restul de opinii prefer sa le spun duminica la intalnire pentru ca astazi nu pot sa ajung.
Doresc sa il felicit in mod special pe al nostru presedinte Ionut cat si intreaga echipa care a contribuit la organizarea acestui eveniment deosebit si deasemenea felicitarii tuturor concurentilor in special fetelor!
si prezenta din aceasta seara la care s-au adaugat si baietii de la Crezy Drivers dar ei nu s-au trecut pe prezenta!!
1. Is 24 bmw- maxx -6000 mii
2. Is 20 bgz -dexter – daaaa cupola capote si port-bagaj negru
3. Is 05 lkg -ciuciosu – fain fain in seara asta mai aler cu idea cea noua a lui bogdan Marciuc
4. Is 08 uzy –uzzy –da ce sa mai zic? Mai nimik
5. Is 08 bma –razvan –da frig a fost si in seara asta
6. Br 69 lok –ciprian andone – Azi am maid at si cotizatiape noiembrie…
7. Is 62 bcv –jmek – ba da ma doar e in fund…in fundul masinii
8. Is 29 fly –blood13 – ma bucur sa mai am timp liber sa pot veni sip e la voii
9. Is 86 taz –taz – imi pare rau dar nu pot sta mult
10. Is 58 dab –steel – cu filmarile mai tarziu va rog da…
11. Is 29 wtb –bogdan – sper sa fie mai multe intalniri
12. Is 14 nat –florin – bun alveo dar ma9i bun seatul
13. Is 07 apy –da eu asa fac mai trec dup ace plec sa va salut
14. Is 86 cmm –yo – da cine mai vrea parfumuri?
15. Is 31 bac – vicu – bun clio….
16. Is 27 dan –goold8xspeed – frumoase triplele si La multi ani JUNIOR!!!
17. Is 08 exz –allex – o sa gasim noi fotocelula
18. Gl 98 aga –ciprishor- sa vedem cum facem sa scoatem sonda lamba
19. Is 06 lvb –reea_alex – ei sunt de vina eu nu am facut nimik
20. Is 67 lex –ramona –da am venit dar am stat putin ca inghetam de fruig
21. Is 05 cjr –czr- apai ce mai contaza
22. Is 16 don –marshal – is 53 cid
23. Is 99 vfy –cristy – da am scods timp bun…
24. Is53 cid –cat-ia sa vedem cum dercurg lucrurile
25. B 67 xar –xpertul
26. Is 24 zux –zuza-da cum sa facem acu?
27. Is 20 lol- caatalin-adica cu inspate pana iese din
28. Is6 cmc –ai adus foarfelele
29. Is 20 lol –catalin—am venit amandoi
30. Is 85 car –simona- ce era sa ma iana ala cu bmw cand am venit la voi..
31. B 84 lly- tony
32. Is 64 ven
33. Is 15 yna
34. B 76 sbl; d ace diesel-ul nu merge bine?
35. Is 86 cmm –cmm- am plecat si eu sad au un twlefon
sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.
Last edited by Steel; 5 November 2009, 01:27.
Reason: Automerged Doublepost
@ daddy nu te cunosc dupa nick..dar te rog sa incerci pe viitor sa dai niste replici mai putin acide..si sa fii putin mai calm... noi incercam sa evitam orice cearta..si nici decum nu avem nevoie de replici de genul ....... ...mai ales ca CMM nu se referea strict la tine....
capitolul asta se inchide aici... restul va fi considerat offtopic si se vor lua masuri ...
la fel si faza cu fisele de cafea....hai sa fim seriosi...nu dura nici 10 minute sa mergeti pana in carrefour sa va luati o cafea... sau sa rugati pe cineva sa mearga in locul vostru , asta in cazul in care treaba pe care o aveati era prea importanta(la modul serios) ! punct si aici...
aseara s-a dat o tema pt acasa ...indentificarea persoanei de la traseul 2 cel cu cronometrul...ati cautat poze???
eu unul l-am gasit in filmuletul asta....la de pe la 0:27 cel cu geaca de piele neagra....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment