If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@b76sbl si @sorinush: cu placere. ma bucur ca macar voi ati reusit sa vedeti filmele si ca merg. imi pare rau ca le`am postat asa de tarziu, dar nah, m`am luat cu una cu alta si niciodata n`am mai avut timp sa le pun pe net
@Xp3RtuL: sper sa gasesti o modalitate de a vedea filmele
Mai mult noul motor de DACIA 1.2 16V are aceeasi putere ca cel de 1.4 (75 cp) si un cuplu mai mic cu doar 5 Nm. Acest motor va fi cu 500 de euro mai ieftin decat cel de 1.4
Se asteapta un consum mai mic
si totusi tot logan o sa cumpere lumea 1.4 ...ca vede ca e ieftin nu stie ca baiii care ii baga in benzina ...acea diferenta din timp face ca pretul masinii sa ajunga tot ca una cu acelasi motor da consum mai mic
Traim intr-o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia...(B-67-XAR)
aven oameni care vin si din galati la intalnirile noastre ...Te asteptam la cele de miercuri care sunt la Palat pentru inceput daca cele de la Era ti se par departe
Traim intr-o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia...(B-67-XAR)
Sunt oameni care vin din Tomesti aproape seara de seara si stau la cioace pe Copou si totusi nu se plang. Tu te plangi ca ai veni de doua ori pe saptamana inspre Iasi ? Nu vad in asta un motiv. De asta e masina, ca sa te poti deplasa in timp scurt pe distante lungi :P
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment