If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ma bag si eu la cauciucuri
Scuze pentru lipsa mea de la intalniri dar am avut o luna plina de deplasari si evenimente. Cel mai important: mi-au spart masina in Bucuresti Si ca sa-i dau dreptate lui XP, politia a venit dupa 3 ore, deci pizza ajungea lejer de 5 ori
imi pare rau sa aud asta floopy ..sper ca nu tia facut paguba importanta in schimb ...
sorinush multumesc de urari ..
BRW nu iti promit nimic ..prefer sa vin sa va ajut cu inca o mana in plus decat sa zic ca vin si sa nu vin
Sa aveti un week-end linistit cu totii
Traim intr-o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia...(B-67-XAR)
BRW:
Maine Duminica 22 noiembrie ne intalnim la ora 12 la EON in 'doi baeti 'sa mergem in dancu sa aranjam cauciucurile .haine de scandal si manusi si sper in max 2 ore sa terminam, am promis treaba asta si trebuie rezolvata.Hai sa terminam treaba inceputa ca sa nu venim cu cauciucuri de acasa la urmatorul eveniment.
concurs de fotografie....... avem nevoie de 2-3 imagini care sa le folosim la pliantele de preventie rutiera.....
avem nevoie de:
- o serie de fotografi dispusi..... care am sa ii rog sa isi anunte disponibilitate aici
- o tanara intre 18-25 ani ca subiect pt fotografii
- un copilut intre 7-10 ani ca subiect pt fotografii
- un sofer care sa pozeze in imaginea unui teribilist ... aici il propun pe sfd
fotografiile trebuie realizate saptamana asta cat mai este putin caldult, pe lumina si trebuie sa transmita trecerea strazii prin locuri permise si nepermise si inscenarea unui accident..... creta, masina oprita la 5 m de trecerea de pietoni si marcajul cu victima.... poate chiar punem victima in marcaj si o fotografiem de la nivelul asfaltului, din spatele trecerii de pietoni.....
- un responsabil pentru aceasta parte de proiect
va rog sa va anuntati pana marti ca miercui-joi sa le si avem realizate.
xp3rtule ai timp sa mergi pe la rutiera sa intrebi de niste statistici privind nr de accidente produse din cauza trecerii strazii neregulamentar si a accidentelor produse datorita soferilor teribilisti/bauti la volan soldate cu vatamarea/decesul celorlati pasageri ?
Da deci Ionut ma ofer voluntar pt poza cu sofer teribilist desi chiar daca i-am mai dat in ultima vreme in mod special de cand s-a intamplat tragedia cu MAX(Dumnezeu sa il ierte) am lasat-o moale de tot fata de cum mergeam inainte .Vreau pe aceasta cale sa imi cer scuze ca nu am fost azi la cauciucuri in Dancu dar ieri am avut o zi destul de "grea" .Vezi Ionut daca ai nevoie de ajutor poti conta pe mine !!! O seara faina tuturor si Multumesc frumos Ciucioaso pt poze !!!! Va doresc un frumos inceput de saptamana !!
Iata si prezenta din aceasta seara!!!
1. Is 24 bmw –maxx – 6000
2. Is 05 lkg –ciuciosu – imi cer scuze fata de prietena colegului nostrum
3. Is 08 bma –razvan – la mine in cartier…………
4. Vs 86 nec – Daniel – iaca asa patesc eu cu statia de aubobuz …na cica sa desfiintat..
5. B 93 uet – ioana – asa o fi asa ioana …
6. Is 06 lvb –andreea – si eu m-am trecut prezenta ….
7. Is 06 jfh – vali – fain si azi
8. Is 99 yik – Andrei – da da cu andreea sunt
9. B 67 xar – xp – ce fain e acu cu masina
10. B 84 hdx – best autoshop – da eu vreau dvd ca-s sponsor
11. Is 25 wtb –bogdan – mihai el e de vina
12. Is 06 kbo –vlad – da acusica am examen
13. Is 14 nat –furtunas – de acu si eu sunt present
14. Vs 56 emi – floppy – frigut in aceasta seara
15. Is 24 cic –ionut – pozitia greu se mai schimba
16. Is 67 lex –ramona – da si noi mergem la era la shoping
17. Is 66 zar – Kaiser – eu de nu e asa cum va spun eu……
18. B 76 gcx –cat-alex- gata dvd-urile
19. Is 10 lnc – euromarket – am mai stikarit si in seara asta
20. Is 04 brw –brw – cel mai bine e asa ca asa ma stiu toti
21. Is 15 mro – radu – bine ati venit
22. Is 05 cjr – p1 – da da eu am fost
23. Is 31 bac –vicu – am plecat ca am inghetat
24. Is 08 sfd –florin – da frig , frig si azi
25. Is 99 vfy –cristi – da eu cu cine votez?
26. Is 04 wxb -dan – nu contrazic
27. Is16…cmc – cippy – asa sunt uni oameni pe succesul altora
28. Is 07 ryb –tibi – cine mai vrea accesorii?
29. B 71 gve – ionut – cand e gata toba ciuciosu?
sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Am facut cele 50 de copii la DVD-ul de la 1 noiembrie, care sunt la Ciucosu; am pastrat o copie pentru a efectua si alte multiplicari, asta daca este necesar ... ajut si eu cum pot si cum stiu cel mai bine :-))
P.S. : am dat inapoi DVD-ul primit miercuri 18.11.2009 lui Ionut LNC & euromarket !!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment