multumesc de urari euromarket ... si ca sa il subliniez pe ciuciosu poate e mai bine ca am plecat ... asa incepe o curatenie care trebuia poate facuta de mult si vor ramane doar cei care vor sa faca ceva si care sunt alaturi de club si cu sufletul ...multumesc de urari si o saptamana frumoasa tuturor
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Multumesc!
Stiu ca si eu sunt off-topic dar tin sa multumesc personal celor care au fost alaturi de mine in momente grele, in momente de cumpana ale vietii si tin sa le multumesc celor care au demonstrat ca se poate si chiar le pasa de ce se intampla cu unii din membrii clubului. MULTUMESC !
Comment
-
mircica asa cum am vorbit am fost si m-am interesat si te pot trimite sa iti iei cauciucuri de iarna SH cu 100 ron buc - michelin alpine... profiul e ca cel atasat. am vazut gumele si arata foarte bine.... si cum ti-am zis in banii astia ai si echilibratul gratuit..... daca face rost si de dunlop wintersport iti zic
tocmai a plecat spre iasi un autotren cu cele 15 loganase comandate pentru clubul nostru ... le punem numere de concurs pe ele si stikerele alea ?Attached Files
Comment
-
La Multi Ani Romania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
La multi ani, Romania!
@Euromarket: cind ai scris
"tocmai a plecat spre iasi un autotren cu cele 15 loganase comandate pentru clubul nostru ... le punem numere de concurs pe ele si stikerele alea ?"
Te refereai la machetele alea de Prestige? As vrea si eu unul daca poti sa imi pastrezi pentru cand ne vedem data viitoare (dupa 19 decembrie - dar nu stiu cum sa-ti trimit banii).
Comment
Comment