merg pe mana lui MArius-DET!!!
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
uratelul flo vino la intalnire si verificam impreuna pocnitura....
marius det: respect.... foarte bine punctat.
am vorbit ieri cu reprezentantul colegilor de la stadion, razvan brw si astazi in cadrul sedintei va voi comunica despre ce este vorba.
Centura de siguranta salveaza vieti! http://www.youtube.com/watch?v=n_kroNiq8cc&NR=1
Comment
-
Prezenta din seara aceasta 06.12.2009:
1) Is 24 MAX – maxx- 6000
2) IS 10 LNC - Ionut
3) IS 15 MRO - Radu
4) B 64 VEN - Tony & Vlad (FAV)
5) IS 99 VFY - Cristi
6) IS 58 DAB - Steel
7) IS 06 GGP - Victor
8) IS 06 LVB - Andreea
9) B 99 YIK - Andrei
10) CT 23 RIK - Erica - Bine ai venit,te asteptam si la urmatoarele intalniri
11) IS 62 BCV - Jmek
12) IS 06 JFH - Vali
13) IS 24 ZUX - Teo & Tudor
14) B 95 DET - Marius
15) IS 55 GML - Mircea
16) IS 24 CIC - Ionut
17) IS 06 LBE - Vali
La Multi Ani celor care isi serbeaza, astazi, ziua de nume!
Comment
-
Respect AutoMayer , sunt tari ,40 min schimbat un far , far original nu facaturi si pleoapa veche mi-a lipit-o la loc.
Jos Palaria..........................
Comment
-
@Lucishor84 ..iti trebuie un set de angeleyes si niste xenoane marfa...si toata treaba e buna ... deci poti sa iti pui xenoane si pe farurile stoc dar o sa dea mult mai marfa pe un set de angeleyes...daca vrei mai multe detalii cauta-ma ... ai id meu de mess sub userul de forum ... mai vorbim ..O seara bunaTraim intr-o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia...(B-67-XAR)
Comment
-
o sesiune foto rapida....Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
-
lucishor.... 300 angelshii, cca 600 xenoanele... dar trebuie refacuta instalatia in faruri si reizolate... daca ajungi prin iasi call me si iti explic mai multe... 0752 404 328
pliantul pt copiiAttached FilesLast edited by euromarket; 8 December 2009, 14:57.
Comment
-
@Euromarket: Imi pare rau, dar pliantul pentru copii trebuie revizuit.
Trecere de pietoni cu 2 linii paralele in loc de zebra?
Semafoare cu buton pentru pietoni?
Poza ar fi OK pentru Germania de exemplu... in Romania e un pic altfel.
Am vrea si in Romania, dar n-am vazut (in Iasi) decat un semafor din asta cu buton - in Pacurari langa Kaufland (daca nu cumva l-au dezafectat si pe ala intre timp)...
Comment
-
@cconstantin: poza e super ok. In cazul in care nu ai inteles ideea e o animatie pentru copii nicidecum un caz real. E o animatie pentru ca cei mici sa inteleaga ca trebuie sa traverseze doar pe locurile permise si nu ca in imaginea de mai sus pe locuri nemarcate, printre masini si alti kamikaze.
Comment
Comment