Stresule sa-i saluti pe ieseni si din partea mea. Respect si numai bine.
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
salutari si din partea iesenilor pt brasoveni
ioane...prea tare reclama..nu o stiam... aia cu piese de origine de pe pagina ta... pun link : http://daciaserviceiasi.euromarket.ro/index.php0.9 tce SL plus
Comment
-
Originally posted by ciuciosu36BUN View PostStresu ti-am cumparat suruburi si saibe!!!!
Originally posted by apliliecii View Post- Salutam colegii de la Iasi. Sa stiti ca daca stresu se poarta cuviincios si miercuri la intalnirea voastra, atunci noi l-am trimis in vizita la voi. Dar daca nu se poarta cum trebuie.....faceti-l pachet si trimiteti-l inapoi la BV. Chiar asa stresule.....poate vii cu ceva colegi de la Iasi in contra-vizita la LC BV. Dar sa ne suni inainte.....sa semnalizam radarele cum se cuvine
Originally posted by euromarket View Postce aveti mai cu stressu ? baiat bun pana acuma
Originally posted by 1q Mitru View PostStresule sa-i saluti pe ieseni si din partea mea. Respect si numai bine.
Originally posted by iooon_cug View Postsalutari si din partea iesenilor pt brasoveni
ioane...prea tare reclama..nu o stiam... aia cu piese de origine de pe pagina ta... pun link : http://daciaserviceiasi.euromarket.ro/index.phpsigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
Sa vad cum fAC poate ajung maine
prin zona pe acolo pe unde esti tu Stresu .....prin Ciurchi
sa-ti dau si suruburile!!!! Poate la intalnire sa o ai montata!!!!!!!!!!!!!sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
Un articol mai nou in privinta radarelor noi : https://www.evenimentul.ro/articol/r...la-strada.html ... si radarele vechi raman in uz pe langa celelalte noi !!!
Comment
-
OOOO va salut pe toti Loganisti mei:P ....sper ca de miercuri...si sigur ajung si eu la intalniri de acuma ca am cam absentat...:P si sa ma vad si io cu brasovenii mei...ca si io sunt pe jumate brasovean:P si verile si iernile tot acolo ma duc ....sa iau legatura cu Stresu ...macar sa ne cunoastem ...ca apoi ne vedem la Brasov.V-am pupat si ne vedem miercuri:* Cu drag , JXW-ul )
Comment
-
Comment
-
Iata si prezenta din aceasta seara de la palat!!!!!
1. IS 31 CST – ANDREI – PIXUL …EU AM PIXULL
2. IS 84 ZUZ –AUZA- VAI VAI VAI DA FRIGUT!!!!!
3. IS 29 KOD –KODRIN – AM SA SPAL SI EU MASINA ca E CAM MURDARA……
4. B 92 PXV –STEFAN – NA CQA AM VENIT SI AZI
5. IS 05 LKG –CIUCIOSU36BUN- MERGEM LA O TURA DE COPOU?
6. IS 06 LBE –VALI – VREA CINEVA O SCARA?
7. B 76 SBL –IONUT- AM CAM FACUT SI EU MASINA SA ARATE ASA PUTIN ALTFEL..
8. IS 24 CIC – IONUT- DA NU MAI BINE STAM AICI IN SPATE?
9. B 94 LBW –COSTEL- ACUSICA SUNT SI EU CU ACTE IN REGULA
10. IS 10 LNC –EUROMARKET- CARE MAI VOR STATII?
11. IS 06 LVB –ANDREEA- DA UNDE SUNTETI FRATILOR? CA NU VA VAD
12. B 99 YIK –ANDREI- OFFF MANA MEA…..
13. IS 20 LOL – CATALIN- DUN TARE BISCUITELE PE SPATE….
14. IS 55 GML –MIRCEA – DA STAI IONUT CA MERG SI EU
15. IS 16…CMC –CIPPY- DA DA AM SA PUN SI EU JANTELE SI SPOILERUL
16. IS 99 VFY -CRISTY- DA FRIGGG
17. IS 62 BCV – JMEK – MA SCUZATI DAR SUNT CU FEMEIA..
18. IS 14 ZUM –GEREMI – DA DA FACCEM UN COPOU CU TOBELE
19. IS 05 JXW-CRISTY – CAM RAU CA AM DAT XENOANELE DAR…..
20. IS 06 MAK – MOKY – BAIETIIIIIIIIII
21. IS 05 NSE – DIESELOGAN – BUNE STATIILE
22. IS 06 GGP –POWERSTEERING - CAM TARZIU AM AJUNS AZI …sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
si niste poze tremurate din seara asta ca sa nu aveti probleme cu doamneleAttached Files- Imagine0183.jpg (123.6 KB, 235 views)
- Imagine0184.jpg (259.8 KB, 229 views)
- Imagine0185.jpg (108.3 KB, 224 views)
- Imagine0186.jpg (116.2 KB, 220 views)
- Imagine0187.jpg (188.9 KB, 215 views)
- Imagine0188.jpg (109.0 KB, 24 views)
- Imagine0189.jpg (126.3 KB, 26 views)
- Imagine0190.jpg (184.8 KB, 31 views)
- Imagine0191.jpg (269.1 KB, 28 views)
- Imagine0192.jpg (96.2 KB, 34 views)
- Imagine0193.jpg (117.2 KB, 31 views)
- Imagine0194.jpg (213.7 KB, 20 views)
- Imagine0195.jpg (127.1 KB, 21 views)
- Imagine0196.jpg (224.7 KB, 20 views)
- Imagine0197.jpg (144.8 KB, 22 views)
- Imagine0198.jpg (212.5 KB, 35 views)
Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia oamenilor; dar nu sunt sigur in privinta universului.
Comment
-
Ora 00:14. Ora la care incep sa scriu si sa-mi semnez "demisia". Ce inteleg prin demisie ? Din motive pur personale aleg sa ma retrag din randul membrilor cotizanti ai Logan Clubului Iasi - FRT, pentru a nu iesi discutii cu si despre mine, cu ce-a fost si cu ce-o fi sau n-o fi intre mine si alti membri. Prefer sa dispar din randul membrilor decat sa asist la discutii rautacioase, fara noima si fara absolut nici o releventa cu activitatea mea ca si membru LCI - FRT. A nu se intelege gresit acest post, si a nu se intelege ca in momentul in care nu mai sunt membru al acestui ma rup de tot ce inseamna el, adica de prieteniile legate. Prieteniile vor ramane, o parte din ele.. cele care consider ca merita cu adevarat.
Asadar dragi fost colegi de "suferinta" mare grija, conduceti prudent fara evenimente si puncte si la cat mai multe intalniri
Comment
Comment