If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Condoleante nepoate Ciuci. In rest, relaxare, cum spunea Steel. Mi-e dor de zilele aglomerate. Ioane CUG ai un PM. In rest liniste si pace.......... O sa va dau mai tarziu si pozele........
Sincere condeleante ciucosu, iar in privinta accidentului sunt multi soferi care nu vad semnul " Interzis a vira la stanga" dupa Antibiotice ( accidente s-au produs / se produc de foarte mut timp in acea regiune ) .
condoleante ciuciosule,stii ca am trecut si eu recent prin asa ceva,si te inteleg destul de bine..Sa se Odihneasca in pace..
accidentele astea se datoreaza si datorita faptului ca multi nu se uita pe stalpuri la semnele de circulatie si neacordare de prioritate,fiindca se cred sportivii soselelor..
1.IS 24 BMW - Maxx
2. IS 10 LNC - Euromarket
3. IS 06 JFH - Vali 007
4. IS 24 CIC - Iooon_cug
5. IS 31 CST - andreyCST
6. IS 32 BAC - Vicu
7. IS 27 DAN - Gold8xspeed
8. IS 58 DAB - Steel
9. IS 07 RYB - Hriberiu
10. IS 11 GRM - GRIM
11. B 78 MKO - Tony
12. IS 85 CAR - Symonarb
13.IS 55 GML - Mirzero
14. B 92 PXV - Stefan
15. IS xx CEZ - Cezar
16. B 94 LBW - Iliuta
17. IS 99 VFY - Cristi_vfy
a fost si Luigi prezent la final....
1.IS 24 BMW - Maxx - 6000 rot/min
2. IS 10 LNC - Euromarket - Trebuie sa imi pun amortizoare noi,neaparat..
3. IS 06 JFH - Vali 007 - O nu!!iar astia cu filmele lor..
4. IS 24 CIC - Iooon_cug - Hai sa ne dam cu masinile pe pista de carting
5. IS 31 CST - andrEyCST - Twilight2 ruleaza azi..
6. IS 32 BAC - Vicu
7. IS 27 DAN - Gold8xspeed - Aprinde si farurile de ceata sa vada si baietii..
8. IS 58 DAB - Steel - Am venit special pentru cineva..
9. IS 07 RYB - Hriberiu
10. IS 11 GRM - GRIM - Doar 1 leu poza cu masinuta mea..
11. B 78 MKO - Tony - Hai terminati tigarile,sa mergem inauntru ca mi-e frig..
12. IS 85 CAR - Symonarb
13.IS 55 GML - Mirzero - Hai la o tigara
14. B 92 PXV - Stefan - Da,am MCV cu 5 locuri
15. IS xx CEZ - Cezar - Am uitat sa ma trec pe prezenta..La naiba!!
16. B 94 LBW - Iliuta
17. IS 99 VFY - Cristi_vfy - Scuzati de intarziere..
sper sa nu supar pe nimeni..la cei care nu am scris nimic,ori mi-a scapat mie ceva,ori nu ii cunosc prea bine
sper ca l-am multumit pe stefan,incercand sa ii acopar lipsa lui ciuciosul nostru..
bune comentarii ... ai sa ai timp sa ii cunosti pe toti si pe viitor ai sa stii ce sa scrii la toti ..
Condoleante Ciuci ...
@euromarket.... se pare ca ai un ciucios senior si unul junior acuma ... hihi...
Glumesc ...sper sa nu supar pe careva
ATENTIE AMATORI ! Auto GREEN organizeaza 6 curse la Stauceni in 2010.
Conducerea clubului Auto Green a stabilit calendarul Campionatului Judetean de raliu „Cupa Auto Green”, competitie adresata suta la suta amatorilor, care se va desfasura pe autodromul din Stauceni de la mijlocul lunii martie pana la sfarsitul lunii octombrie. „Cupa Auto Green Club se doreste a fi un campionat judetean de automobilism in care sa participe orice botosanean pasionat de acest sport. Aceasta competitie se vrea a fi si o selectie pentru clubul Auto Green. De aceea, cel care va termina pe primul loc la finalul celor sase etape va avea tot sprijinul nostru ca in 2011 sa participe in campionatul national de automobilism. I se va pune la dispozitie un autoturism preparat de competitie si logistica de care va avea nevoie”, a declarat Augustin Damian, presedinte Auto Green pemtru Evenimentul.
CUPA AUTO GREEN - 2010
27-28 martie – etapa I
10-11 aprilie – etapa a II-a
15-16 mai – etapa a III-a
24-25 iulie – etapa a IV-a
21-22 august – etapa a V-a
23-24 octombrie – etapa a VI-a
stauceniul este undeva la 20 km de botosani,deocamdata atatea detalii va pot da
Cupa Auto Green Club se doreste a fi un campionat judetean de automobilism in care sa participe orice botosanean pasionat de acest sport ...deci e doar pentru cei din Botosani ...
@euromarket...nimeni nu a mai venit cu idei,,am castigat sau nu premiul ???
Traim intr-o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia...(B-67-XAR)
baieti aveti cumva un video proiector,am nevoie sambata vreo 2 ore,sa prezint un proiect,as fi recunoscator,fac o cinste mare,sau de inchiriat daca stiti,multumesc
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment