Una calda una rece , azi dimineata am avut accident si DAB-ul este destul de sifonat , dimineata pe la 8.10 veneam de la serviciu si coboram de la AMRS , eram in apropiere de semaforul din fata spalatoriei , in dreptul trecerii de pietoni avand verde si liber in fata , un sofer fara experienta fara sa se asigure a virat brusc la dreapta , intrand pe banda mea , avem circa 40 km/h , am franat si ma acrosat in bordura , distrugandu-mi o janta de pe dreapta si mai multe avarii pe partea stanga.
Aripa stanga , far stanga , portiera stanga un pic indoita , oglinda , apripa spate stanga , ambele jante de pe stanga zgariate................o intrega istorie .
Mai rau ca pe drepta se aud troncaneli si trage dreapta............normal am rupt o bordura ........uitam cauciucul de pe drepta explodat.
Urata treaba ...........halal sarbatori dar asta e , cu ajutorul domnului voi trece si peste asta .
Va pun cateva poze cu masina si locul accidentului.
Aripa stanga , far stanga , portiera stanga un pic indoita , oglinda , apripa spate stanga , ambele jante de pe stanga zgariate................o intrega istorie .
Mai rau ca pe drepta se aud troncaneli si trage dreapta............normal am rupt o bordura ........uitam cauciucul de pe drepta explodat.
Urata treaba ...........halal sarbatori dar asta e , cu ajutorul domnului voi trece si peste asta .
Va pun cateva poze cu masina si locul accidentului.
Comment