If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
tot nu va linistiti
nu vreti sa va lasati deloc.....
vam rugat sa dati deoparte orgoliile si sa ne vedem de treaba
sa fim prieteni,ca dusmani avem detui,e plina lumea
aveti grija de voi
Cu Respect CMC Ciprian
Ca sa nu dau satisfactie unora , vin cu o idee , si sper sa fiti in asentimentul meu , incepand de la urmatoarea intalnire , logan club iasi sa se intalneasca , in fiecare miercuri si duminica la PALAT , acolo unde a fost de la inceput . Nu vreau sa mai deranjez teritoriul ERA , cred ca este cel mai bine .
La Palat sa infiintat si sa dezvoltat Clubul acolo sa-si desfasoare activitatea pe viitor.
Astept pareri (dar sper sa nu am sustinerea care am avut-o aseara )
Rugasem aseara cateva idei sa le concretizam. Una referitoare la substanta LOGAN CLUB si alta la locul de spalatorie. Incerc sa realizez ca inca v-a mai ramas detergent, nu stiu cat timp va mai dura spalatoria, cat polish va mai trebuie.......Va rog un lucru sa imi respectati, mie , de data asta. Nu am cerut nimic, dar acum va rog sa-mi faceti si mie o dorinta. Vreau sa avem climatul ala de cand puneam steagurile albe la masini si mergeam in coloana prin oras. N-am mai pus de mult steguletele pe masini.Vreau sa intoarca lumea ochii dupa noi, vreau imagini pe camerele noi ale radarelor, cu loganuri cu steguletele fluturand. Credeti ca se poate?Va multumesc!O zi excelenta!
Un avertisment, cine incalca regulamentul va fi "ars".
4. Nu jigni, nu declansa scandaluri (asa-zisele "flame-uri"). Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu îti scuza comportamentul. Nu vor fi tolerati cei care se ascund în spatele anonimatului pentru a aduce jigniri sau injurii altor utilizatori sau unor institutii.
Diseara la Palat discutam propunerile si ascultam parerile tuturor.
@gold8xspeed: am si uitat de stegulet. Diseara am sa vin cu el.
ANUNT FOARTE IMPORTANT !!!
diseara la ora 20 intalnirea la palatul culturii.... avem la dispozitie aproximativ 30-40 de minute pt discutii si clarificat probleme... la ora 20-45 ne asezam frumos in coloana , toata lumea cu steguletele in geam si se pleaca la o mica plimbarica, traseul il stabilim diseara dar in principiu va fi cel vechi , pt necunoscatori : Palatul culturii -hala centrala- hotel europa- targu cucu-independentei- fundatie-cuza-expo' -rond agronomie .
Cei care nu au stegulete cu Logan club ....un prim pas sunt bune si steguletele cu tricolorul din Praktiker la 3 lei parca bucata . Da ne mai si imprumutam unu de la altul ....vedem noi!!!!
sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment