bre..in nici un caz nu ma refeream la mine ci la veteranii clublui care acu au 10-20 de posturi...in 2-3 ani de club
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mai ocoleste si tu baltile...in rest, nimic...
@stefanstoina: Du-te la PIM-ul de pe Independentei, ei au cutter-plotter. Dar incearca sa duci o imagine vectoriala, si pe cat posibil la dimensiunea la care o vrei sa nu platesti prelucrare pe-acolo.Dacia Logan Laureate 2004, 1.6MPI
Toyota Yaris Sol 2008, 1.4DDTI
Dacia Duster Laureate 2015, 1.5DCI, 4x4 + Honda CBR 600 F4i Sport 2002
Comment
-
mai ...treaba sta in felul urmator...cei care au postat mai mult pe la intalniri,bursa, intalniri filmulete discutii generale etc...le-au disparut numarul de posturi..daca va uitati pe forum posturile sunt doar ca nu au mai fost contorizate...cei care acum au foarte putine posturi inseamna ca nu au activitate in restul forumului...adica intrau pe www.loganclub.ro pt bursa sau pt intalniri... mie mi-au "disparut" apropae 700 de posturi...da ce vreti sa fac.. ? fac ceva pe ele.... asta e problema???Last edited by iooon; 30 April 2010, 14:33.0.9 tce SL plus
Comment
-
Multumesc Baieti
Doresc sa multumesc public lui Ionut SBL si Ion CIC pt. ca m-au ajutat cu arcurile (adik ei au muncit si eu m-am uitat la ei) raman dator baieti.
Poze nu cred ca am sa am timp sa mai fac pana duminica, ne vedem atunci la palat, (daca nu fac varza cauciucurile pana atunci)
Comment
-
stefan mergi cu asta la pim si zi-le sa ti-o faca pe folie de transfer.Attached FilesLast edited by me_catalin; 30 April 2010, 17:45.Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"
Comment
-
Lumeeeeeeeeee,nu uitati duminica la PaintBall.......................
Comment
Comment