If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
bravo baietii,super intalnirile la iasi
IS-86-TAZ zimi si mie cum ai scos sigla aia de la radiator ca arata mai agresiva parca fara ea,nu de alta da vreau si eu sa fac la a mea la fel sa vad cum iese
Marfa Baietiiiiii Marfa , ati fost tari.......pacat ca nu am fost si eu la toata intalnirea dar asta este o sa fie data viitoare ........Oricum SUNTETI TARIIIIII....
o vazut tara cum Moldovenii se aduna .......
da suntem cei mai tari....duminica ne intalnim ca de obicei la 14 la palat dupa care eu zic sa facem o plimbare pana la targu frumos..la Vali... ...e o propunere...daca sunteti de acord...asa v-om face ...super filmuletele...ne trebuie un copilot pt a filma:P ...
Dap, si eu zic ca ar fi frumos sa mergem pana la Vali. Oricum, cata benzina am ars acum duminica - tot atat am face si un dus intors Si putem merge si in coloana, nu-i asa Razvan ? Chiar nu putem face un steag ceva, sau sa ne punem in geamurile de pe stanga niste A4 / A3 cu logan club ceva ? Un design simplu, si la obiect. Sa ne vada lumea pe Europeana ca apartinem unei mici etnii - unei minoritati in crestere, poate cerem pe urma independenta )
Saluuuutare !!!
Va urmaresc activitatea de ceva vreme si va spun cu toata sinceritatea ca-s soooper faine intalnirile voastre...Am incercat in mai multe randuri sa ma alatur acestei "stari de spirit", da' uite ca ba a aparut ceva, ba altceva...
E buna ideea cu iesitul din oras din cand in cand si cum se pare ca la viitoarea intalnire se va merge la tg frumos am sa fac 110% efort sa ajung si eu...
Asa ca daca primiti printre voi inca un loganel netunat, necosmetizat, ci pur si simplu un loganel, ne vedem duminica la palat...Fortza Logan Club
buna dakota...cu siguranta te primim ....la faza cu tunatu si cosmetizatul toate au un inceput :P....si eu de exemplu abia acu incep sa strang bani sa il aranjez ...duminica la ora 14 te asteptam la palat ...la fel si pe ceilalti membrii ....ieseni....
Super tare a iesit toate pozele si filmuletele toate sunt faine , ce nu pot sa zic ce e fain ca masinuta mea vine abia dupa 20 martie si debia de atunci ma pot alatura si eu voua . Pana atunci nu am decat sa ma oftik! Asta e ce sa fac?
sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment