Pai fac. De vreo 20 de ani se spune ca ar renova, consolida.....chestii de astea.
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
salut
as vrea sa vin si eu la intalnire pentru prima oara.unde si cum se face pana la urma,la palat?si la ce ora?in legatura cu stikerele,as vrea si eu,de unde pot sa iau si cat costa?ast rasp.ms mult!sigpicPe vremuri Dracula se hranea cu fete virgineā¦azi, 2012 a murit de foame.
Comment
-
Pentru cei interesati de revizii periodice, ii rog sa sune si la BRAS, acolo avem o reducere de 25% la consumabilele de origine Dacia folosite la revizie (ulei, filtre, kit distributie, kit accesorii, bujii, antigel, lichid frana).
Sunt doua conditii pentru a beneficia de aceste reduceri, si anume:
1. Sa fi fost prezent la cel putin jumatate din intalnirile din luna anterioara;
2. Sa aiba aplicat stickerul Bras, pe care il vom primi de la acestia in momentul in care este gata.
Pentru mai multe detalii va astept diseara la intalnire.Last edited by vali007; 2 June 2010, 05:30.
Comment
-
@vali: ce zici de niste stickare de la Rompetrol, OMV, Petrom, sa vezi ce vine lumea la intalniri dupa aia...
wai Ciprian, mai trage la xerox din alea gata completate... cred ca s-au sters baietii cu ele
Ciuciosuleeee...adu aparatu` diseara sa ne faci poze....sigpic42.453.149
Comment
-
Azi servesc patria , dar poate da-ti foc la ceva sa vin si eu
Comment
-
am vrut tare mult sa vin azi la aceasta intalnire dar am ceva teme pentru acasa de terminat ,am vrut macar sa va vad pe camera de pe hotel dar nu cred ca va reperez pe undeva din cate stiu era vorba sa fiti vizibili la intalnire si pe aceasta camera
M-as fi bucurat sa va vadLast edited by petroman; 2 June 2010, 18:33.Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Comment
Comment