If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Merge cum sa nu mearga....dar eu unul nu prea i-mi mai arde sa bat drumul pana la iasi ca sa stau sa inghet de frig vreo 2 ore si dupa asta acasa....va da-ti seama si voi ca nu prea e rentabil
ciuciosule.... alex mi-a luat vorba din gura .... pentru a te alatura comunitatii cred ca imi primul rand e nevoie de vointa apoi restul se rezolva, odata intrat in clubul nostru, daca nu ai bibiu avem noi grija sa te facem sa iti doresti asa de mult unul incat sa iti iei cat mai repede un logan .... asa ca pana iti vine al tau i-a legatura cu unul din noi si noi vom face licitatie pe postul de copilot
tu vino la intalnire si de acolo e simplu .... pofta vine mancand
@dakota
iti multumim de perseverenta, doar simteam eu ca cineva se tot uita dupa noi peste umar glumeam...
Apropo de ideea de logan netunat, necosmetizat, nu cred sau nu am fost eu atent dar parca nu s-a spus ca e clubul loganelor tunate doar a loganelor asa ca nu mai pierde vremea si vino in lumea noastra sa vezi ca e si a ta
M-am interesat si ajunge 600 de mii pentru a folia capota, Ionut cug, ne bagam ? azi sau lasam pe saptamana viitoare ? eu m-as baga si azi,dupa ora 17:00 a spus ca in 20 de minute se rezolva :P
salutare baieti am reusit si eu sa imi fac cont pe aici am luat testul la politie, acusi imi expira perioada de suspendare si ma alatur voua cu tot cu masina
deoarece este targul de carte librex si espalana este full, maine 24 februarie ne vom intalni in fata palatului intre sinele de tramvai si intersectia mare.
va rugam sa fiti punctuali pentru ca nu stiu daca vom avea prea mult loc si sa nu incurcam circulatia.
daca e frumos si nu ploua poate facem o coloana pana la tg frumos daca nu miroase a taifas ... pana se deschid terasele
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment