If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Imi pare foarte rau ca nu pot sa ajung duminica la gratar dar tre' sa ma duc la tara urgent ca am niste probleme...
va anunt maine sigur daca vin sau nu!
daca va duceti duminica la gratar,se mai tine intalnirea la ora 6 seara?
sigpicPe vremuri Dracula se hranea cu fete virgine…azi, 2012 a murit de foame.
Vedem pana diseara daca se mai anunta cineva , daca nu intrunim un nr, mai mare de participanti suntem nevoiti sa anulam pe altadata dar vedem pana diseara care si cum merge.
da bcv cu alexandra vine..dar nu la 9...ca alexandra e la servici in seara asta pana la 3 dimineata...deci .....cu alte cuvinte sunt de servici diseara..eu ajung dar pe la 10-11...dar pun bani ...nu e pb...
Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Da faint tare azi la strand ....Darius numai sub dus a stat... Maine la gratar oricum mergem indiferent cu cine....
.deci cati suntem pentru gratar?
1.steel
2.bcv parca zicea
3.me_catalin
4.ciuci cu familia
5.
sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
reea_alex pana la urma unde lucrezi asa cu spor :P ;)) :P imi pare rau ca nu pot veni la gratar da is de munca si nus cum se intampla da mergeti la gratar numai cand eu nu pot )
Traim intr-o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia...(B-67-XAR)
eu am crezut ca nu se tine grataru si am plecat in alt loc cu niste treaba.
acu am ajuns acasa si plec iar, nu am cum sa ajung la intalnire.
pe miercuri
Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"
Iata si o scurta prezenta de astazi!!!
1. Is 05 lkg –ciuciosu- azi am prins loc la umbra
2. Is 06 lbe –valy- da fain fain la bicaz
3. B 07 zto –catalin- la gratar nu am mai reusit sa ajung dar la intalnire da
4. Is 58 dab –steel- valeuuu cu insolatia asta
5. B 07 zyf –vs 86 nec – de azi si cu mitsubischi
6. Is 05 jxw – cristi- de azi la iasi nu la brasov
7. Is 86 cmm –mihai – da rau e cu insolatie….
8. Is 06 lvb –andreea- da iam dat 2 pastile ..bam bam…
9. Is 16 cmc –ciprian – azi cu paznicu asa ca mai pe hales….
10. Is 06 hvj –petroman- da intradevar cald dar am rezistat cu totiii
11. Is 99 vfy – cristi- am schimbat eu masina dar numarul nu
12. Is 30 pot –dan –luigis- azi cu sandero
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment