ma da filmulete nu sau facut?
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Comment
-
bravo posesori de logan
la modul cel mai serios imi place ca se diversifica varsta celor prezenti
din cate imi aduc eu aminte avem 3 juniori prezenti pana acum
cateva poze si de la mine si ..... ca sa ma laud putin... va place motorul meu ?
ps: a fost cald, a ramas cineva fara stiker lipit ? doriti asistenta call me 0788 736 669
ps2: tovarasi.... saptamana asta ma duc in deplasare .... i'll be missing u.... all of u, dar ma intorc cu fortze proaspete si multe poze
ps3: maine imi shimb amortizoarele si bratul inferior .... si am adaugat noul set de foto pentru masinutza mea http://www.loganclub.ro/forum/10_lnc...1945p2.html#37
Comment
-
ehe se aduna din ce in ce mai multa lume )ym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
urmatoarea intalnire e duminica la ora 14 tot la palat...si o sa stabilim atunci ce si cum facem pe viitor ca sa afle toata lumea...
misto pozele......
IONUT_lnc...te asteptam data viitoare...ai girja pe drum in deplasare...numai bine0.9 tce SL plus
Comment
-
intalnire
vin si eu wireless.... pe carea undelor zapp poate facem conferinta intre intalnirea de la brasov si cea din iasi ar fi o faza tare
agree cu ideea ca duminica e mai liber si putem defila in tihna, sambata cam incurcam circulatia
am sa ma duc la primarie sa ma interesez de o autorizatie, ca ne-am inmultit si sa nu ne trezim cu amenzi
ps: e sfarsit de luna si unii trebuie sa isi faca norma, asa ca au iesit la panda.... mai ales pe copou fiti cu ochii in 4.... au trepied instalat cu blitz si mascati de o masina de tractare.... mai jos de super
raducu ai un stiker la alex
Comment
-
voi stickere nu vreti ? ca vad ca nu prea are lumea...
misto pozele de la intalniri...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment