andreea sa referit la felul cum eram trecuti pe lista cu prezenta ciuci...
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
DA da Mihai + andreea parca nu?
sincer nu mai stiu dar am sa fiu mai atent de acu ...mai ales la voi ca-mi sunte-ti dragi!!!!
Florin am terminat schimbatorul de viteze care mi l-ai fcut tu ...am pus si luminile la el si e si montat ...miercuri ai sa-l vezi!!!Ms fain tie si lui Ciprisor!!!sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
Comment
-
Buna ziua fratilor si scuzati-mi lipsa de la intalniri, dar... munca si plecarile, m-au facut sa vad Iasul foarte foarte rar )) Insa acum sunt in concediu si eu ca omul si pot sa revin si eu pe la intalniri
@XAR : Vad ca intrebi si tu ceva si nimeni nu iti raspunde: Reea lucreaza la PetromV din cate tin eu minte, sau poate ma insel :-??
Ne vedem duminica la intalnire daca reusesc sa ajung . Have a Nice Day !!!!Respecta omul inainte sa ceri respectul sau!
Comment
-
ms de raspuns vicu ..am aflat raspunsul de la yania ... :P a fost draguta si mia zis ... :P Concediu placut de azi am intrat si eu in concediu pana pe 9 august ... yupiiiiiTraim intr-o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia...(B-67-XAR)
Comment
-
Imi cer scuze yania .Am avut o mica problema si de asta nu am putut sa ajung .Da o sa iesim noi la o cafea odata)..Sa aveti un week-end frumos cu totii
@reea cand mai esti de munca ca sa pot sa vin cu yania la cafea ..ca sa nu mai zica ca nu am cuvant )Traim intr-o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia...(B-67-XAR)
Comment
-
eu plec la mareeeeeeeeeee.....abia astept... imi pare rau ca nu am ajuns la intalnire da a avut steaua meci si am stat acasa sa il vad ... ne vedem data viitoareTraim intr-o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia...(B-67-XAR)
Comment
Comment