If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ciuciosu doar stii ca eu chiar daca nu am prea venit la intalniri sau chiar daca am alta masina tot in comunitatea voastra m-am invartit chiar daca am schimbat vreo 2 masini.purr si simplu e bine akolo. nu figuri nu baloane nu oameni deranjai la burta. intr-un cuvant nu dam banii pe FURAZOLIDON(pentru diaree infectioasa) ci dam banii pe tuning.
ciuci sper sa ne vedem MIERCURI seara la palat ca abia astept sa mai stau la barfa si eu un pic. aveti grija
sunt destui ca mine dar eu nu sunt ca ei...mai vrei sa fii ca mine?
salutari de la mare departare.eu momentan sunt in concediu pe undeva la busteni si pe aceasta cale tin sa multumesc lui ovidiu din lcbrasov care m0a ajutat foarte mult si este un baiat de nota 10 ,al meu bcv suferind de o mare problema la sistemul de directie.
dupa aceasta problema rezolvata ,am ajuns cu bcv-ul departe....prin transfagarasan apoi prin sinaia pe la peles si urmeaza altele,astazi am facut sfinxul si babele ceva foarte superb.
DAB-ule din pacate pt tine in busteni firma de paza se cheama DAB...atasez poze mai tarziu...in rest ce pot sa va spun ...duminica placuta si toate cele bune din Busteni.
Unde e lumea ... nu a venit la intalnire ... Si acuma prezenta provizorie :
1. DAB - Steel - ......
2.XAR -Xp3RtuL -Munca asta bat-o vina!
3.VFY -Cristy - Joi plec la mare ... Yupiii
4.CEZ -Cezar - Cam putini cam putini
5.CMM -Mihai- Ia sa vad eu daca il pacalesc pe Xp3RtuL!
6.LVB-Andreea- Am o floricica
7.BAC-Vicu-Aaa... da voi numai belele de la masina mea le vedeti )
8.STV-???- Eu n-am stikar da sunt Loganist convins
8.STV-???- Eu n-am stikar da sunt Loganist convins
???=Vali
Mi-a parut bine de cunostinta, mi-a placut si comment-ul, si tot timpul cand o sa am ocazia am sa trec pe la intalniri. Sper doar sa dureze o idee mai mult ca cea de ieri .
Iar in legatura cu stiker-ul, am doar ca nu e pe parbriz (e pe luneta) plus unul bonus pe portbagaj ;).
Sunt ceva sanse sa ajung si miercuri seara. Daca sunt acasa, mai mult ca sigur zic prezent la intalnire. Pana atunci, drumuri usoare si zile racoroase .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment