ca tot ii promisesem lui steel o poza abia acum o atasez
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
si sper ca in brasov ca am reprezentat cu bine clubul nostru al loganistilor din iasi...dupa cum ati vazut nu a lipsit steguletul,care l-am luat de la DNA....in rest ...ne vedem duminica sper si toate cele bune pana atunci.
Ii multumesc lui VALY LBE,pentru statie !Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
-
Originally posted by hec View Postsa inteleg ca zum a venit mai tarziu ......dupa ce am plecat eu ....si..apropo duminica pana la urma la ce ora e la 6 sau la 8??? Scuze am cam lipsit un timp si nu mai stiu.andrEyCST--- ---andrEyCST
Comment
-
Se implineste dupa cum bine stim un an de zile de cand Siminic Maximus a trecut in lumea cealalata. Anul trecut in august se intampla ca unul dintre oamenii reprezentativi de pe Copou sa aiba un accident si sa se intample ce s-a intamplat. Sincere condoleante familiei Siminic si prietenilor. Dumnezeu sa te odihneasca in pace Max!
Comment
-
In parcare la Moldova Mall azi dimineata.
L.E. Cica era o soferita care s-a bagat sub dubita.Last edited by vali007; 21 August 2010, 19:21.
Comment
-
foarte tare frate asa se intampla cu astia care vin sant plini de fite eu eram so patesc eri tot cu unu de italia pe la letcati era sa ne faca praf pe doi noroc ca mam uitat in momentul ala in oglinda de am reusit sa evit o nenorocire sat smecheri tare
Comment
Comment