efix 101-rompetrol,ei garanteaza ca nu scade cifra octanica sub 100 deoarece are un aditiv care asigura acest lucru..
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Vremea buna a cam tinut lumea pe la gratar si intalnirea s-a tinut in cerc restrans :P..Glumesc.... Mai jos prezenta ...:
1. XAR -Xp3RtuL - mi-am facut portbagajul ...yupiiii
2.DNA -Ianya -iaca gata si promotia la mine .Hai Steel sa iti dau o lingura de lemn
3.DAB -Steel -vreau si eu sa vad ce are XAR-ul in cutiile din portbagaj.
4.CZR -Cezar -cam proasta folia pe fata mai Xp..
5.JXF -Unguru(de la VFY)- Am venit de la brasov unde strazile sunt bune .Vreau inapoi
6.??? -fratele lui momolino- Eu chiar am venit sa va vad
7.VFY -Cristy - Am venit si eu cand plecati voi..Nui nimic..Cine vine pe Copou?!?!?!
Va urez o saptamana cat mai frumoasa tuturor si sa ne vedem sanatosi .. Miercuri la Palat
Drive safe everybody!!!!Traim intr-o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia...(B-67-XAR)
Comment
-
Auzi la Xar...))) JXF nuuuuuu))) JXW si mai sunt si ungur )) VFY-ule o sa iti zgarii folia pentru astaP:P
Daa deci sunt niste strazi in Iasi de tot....... eu propun sa facem ceva in club si sa protestam.Nu se poate asa ceva intr-un oras mare ca Iasul, al 3-lea dupa Bucuresti sa arate strazile asa....ca pe LUNA....
Comment
-
ce sticker .. nici un sticker .... acuma din cauza ta ianya i sa pus pata si lui steel sa imi puna sticker )) :P Eu oricum sunt loganist ..si cu si fara sticker ... hihiTraim intr-o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia...(B-67-XAR)
Comment
-
salutare baieti..... is 24 cic...impreuna cu mine, va lipsii o buna perioada de timp de la intalniri (din pacate) acum sunt pe melagurile italiei...in modena mai exact....Cu ocaqazia asta va transmit salutari tuturor...si poate reusiti sa faceti ceva cu ideea cu drumurile din iasi ....mult noroc...mai vorbim..sa auzim de bine0.9 tce SL plus
Comment
Comment