If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
salutareee lumee.scuze de absenta dar unele treburi mai trebuiesc rezolvate.vroiam sa va intreb de orar daca il modificati cumva...fac tot posib sa ajung de acum dumnicica..adica na sigur ajung ,nu de alta dar tare mi-e dor de ciuci ala mic si de voi bineinteles!multi poopici de la blondi!
Cine ma poate ajuta cu o statie de azi pana luni seara va rog sa dati un semn, am un drum urgent pana la Sibiu .... Vorbisem cu Steel dar e data a lui, Rog un bip sau un semn cumva 0770 032 044. multumeeeesc
nu jmek...m-am dus singur ))....
chiar daca m-am indepartat de masina , asta nu inseamna ca nu o sa ma mai ocum de ea... cat stau aici o sa o sa imi caut un sistem audio...si niste anvelope mai bune poate si niste jante mai tari )))
Dupa mai multa vreme apar si eu pe aici ......dupa o repriza de nunti si gratare si reprize de pescuit ....cred ca ati observat ca nici timp de prezente nu am mai avut ....in seara asta au fost prezentele la catalin zto si nu le-am mai facut ..dar va arat fotografiile sa va dati seama cine au fost ..
Salutam pe aceqasta cale oaspetii nostri cu MCV-ul!!!!
steell..e loc si de mai multi loganisti ..ca vorba aia multi suntem ... oricum e bine si cati suntem ...ca mai e o vorba putini da buni ... La multi ani inca odata :P
Traim intr-o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia...(B-67-XAR)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment