If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
da prieteni as vrea eu sa fiie asa dar trebe multi baniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ii nu ma ajutati voi sa dam un tun la o banca undeva
Unde facem intalnirile in momentul cand da frigul?
Locatia trebuie sa respecte urmatoarele cerinte:
- loc de parcare pt cel putin 10 masini;
- sa aiba spatiu unde sa putem sta la discutii la o cafea/ceai/suc/bere(achool Frei).
- sa fie cat mai apropiata de actualul loc de intalnire.
Eu ma gandeam tot la Era Shopping, vechiul loc de adunare, iar intalnirile din anotimpul rece sa se tina numai o singura data pe saptamana, eventual duminica pe la ora 04:00 p.m. ... parerea mea :-)
Daca ne vedem , sa fie la ERA
Acolo avem multe chestii in interiorul complexului. Schimbam ERA cu Felicia , saptamanal....alternativ.CMC am ce vrei tu la 16 ron, pe stoc........In rest, mai am un pik.......dar mai trebuie banuti.......
Pai de ce nu incercam un pub-ulet ceva ? unde sa nu fie muzica la maxim, sa putem socializa la un pahar cald ? Ceva aproape
Eu unul prefer centrul orasului decat periferia. Nu ca nu mi-ar conveni, ca ma mut in Valea Lupului pt o perioada
prezenta de aseara 20.10.2010 ..cam putini da buni:
1. XAR - Iaca si eu pe aici oleaca dupa 1 saptamana
2. DNA - Ciprian iti iau umbrela daca mai dai mult peste a mea
3. CMC - Aduceti fratilor o punga de seminte
4. ZUM - Deci toata treaba cu omul cu bani putini si p... mica este .....
5. UZY - Filmul meu preferat e Tacerea Mieilor
6. LBE - 2 plinuri = 700 de km ... da nu termin eu rodajul (mama lui de duster)
7. BCV - Am venit v-am salutat .Am plecat si am uitat
8. ALC - Ploua tare si aparatul foto e sensibil la ploaie
9. BVA - Am venit si eu la spartul targului .Asta e ...Data viitoare
A mai fost o persoana da am uitat de nr. are la masina ..Scuze ..Asta e .. Data viitoare te tin minte
Traim intr-o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia...(B-67-XAR)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment