If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
nu o sa mearga asta cu schimbatul locului din multiple motive
eu zic ca atat timp cat e cald e ok la palat.
cand o sa fie frig stam maxim o ora si aruncam cu bulgari sau ceva, gasim o metoda sa ne incalzim, desi e cam devreme de bulgari
Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"
me_catalin de ce nu ne insusesti si noua acele multiple motive ...la ERA nu e bine .. pe Copou nu e bine ... nici sa stam in frig la Palat dupa parerea mea nu e prea bine ... Vedem cum ne organizam ca doar suntem atatia si ne putem descurca daca ne punem mintea la contributie
Traim intr-o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia...(B-67-XAR)
Valy, te-ai lasat convins???
E vb de LOGAN......
Intalnirea de duminica , slabuta tare. Ciuci, pardon COX, noi stim motivele, de aceea te-am iertat......
In rest, ce sa spun, cand ajung si eu la intalnire, nu avem cvorum.....In rest , piesajul a fost minunat, nu am simtit frigul........In rest, nenea cu AK 47 da-mi un mesaj privat cu numarul de telefon sa vb de uleiul ala, urgent imi trebuie......Bune semintele......
Ca loc de intalnire e bun Rondul de la Agronomie, acum, mai tarziu vedem unde le facem iarna asta.....
pai la intalnirea de pe Agronomie ne putem si noi opri intr-un barulet de acolo ..cum fac si cei de la Crazy Drivers.. stam la un ceai sau la un suc si e ok ... sau putem sta chiar in rond ca ne putem lua o cafea sau un ceai .. nu ca la Palat ... nu de alta da frigul e patrunzator iarna)
pai era vorba sa venim la ERA ca sa putem sta si la o cafea sau un ceai sa nu inghetam .. si Copoul era o alternativa ...ca de asta s-au cerut pareri nu? sau am inteles eu gresit?
nu vreau sa fiu carcotas..dar vreau sa va amintesc ca unul din motivele producerii scandalului din primavara a fost locatia "ERA" cum ca e prea departe cum ca nu mai stiu ce...acum ce se intampla, inapoi la era???? parerea mea e ca ar trebuii sa cautati un bar in care sa puteti sta la caldurica in zilele reci....ceva mai retras ca sa aveti "intimitate"
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment