pff..cate sau petrecut decand nu am mai intrat p-aici
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
morariu_alex
foarte frumos tot ce faci indiferent de cum le prezinti aici pe forum nu pleca urechea la carcotelile celor ce nu se pricep de cat la asta noi ar trebui sa ne mandrim ca te avem printre loganisti si nu ne postam doar pozele facute cu telefonul sau doar sa venim la intalnire pentru an ne regasi pe prezenta,pozele sunt super iar poza nu trebuie privita doar ca marime pe monitoare full... ci ca gandire,e simpu sa ridici aparatul si sa faci doar klic si zici ca ai facut poza dar mai trebuie sa o si gandestiLast edited by petroman; 13 November 2010, 12:12.Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Comment
-
nu a zis nimeni ca nu trebuie gandita o poza dar daca te gandesti putin de ce la video se tinde spre rezolutii mari? ca lumea vrea detalii cand vine vorba de foto&video.
eu nu mai continui discutia asta ca nu are rostCelor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"
Comment
-
singura chestie pe care tind sa cred ca tu nu o intelegi este aceea ca el nu vrea sa-si vande serviciile aici pe forum ci sa prezinte unele intalniri putin altfel decat a face o simpla poza si sa zicem ca am facut poze la intalnire si de aceea nu are interes de mare rezolutie fii sigur ca atunci cand o face ca si angajament la un eveniment sunt sigur da da clasa nu o lua ca pe o cearta mie personal discutia inceputa de tine este de a arta ce te pricepi la asa ceva si tare as dori sa vad ceva facut macar la fel tot la intalnirile loganistilor
ce va fain
Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Comment
-
daca zice nea Ciuci ... trebuie sa ne conformam ... cat despre "conflictul " dintre me_catalin si ceilalti utilizatori.. fiecare are dreptul la parere ... fara sa jigneasca pe nimeni binenteles ..
O seara buna tuturor si ne vedem maine ....Traim intr-o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia...(B-67-XAR)
Comment
-
care ziceti ca sunt mai bune ?
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzo...xiale/GT5-652/
sau
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzo...to/Juice/JS63/Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"
Comment
-
scuze ca nu am ajuns la intalnire,.... o partida de pescuit sa intins mai mult decat trebuia ...
@cmm fiecare televiziune ... ziar are versiunea sa ... noi nu putem face nimic decat sa invatam din greselile altora ... si sa ne punem speranta ca fetele isi vor reveni si Tudor va scapa usor pentru ca nu e bine sa dorim raul nimanuiTraim intr-o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia...(B-67-XAR)
Comment
Comment